Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Május 22-én szavazunk Írországban arról hogy a homoszexuálisok házasságot köthetnek e? Ti igennel vagy nemmel szavaznátok és miért?
Én igennel szavaznék. Egy házasság nem attól jó, vagy tartalmas, mert egy férfi és egy nő között jön létre, hanem a felek egymáshoz való viszonyától, legyenek akármilyen neműek.
A gyermekvállalással viszont nem értek egyet, de azt a heterók körében is szabályozni kellene, mert túl sok hülye szaporodik.
Igennel szavaznék, ahogy a gyerekvállalásukra is.
Általában elmegyek szavazni, de egy ilyen dolog elsők közt szerepelne és ki nem hagynám.
23N /heteró
Ha templomban köttetett a házasságotok a férjeddel, akkor vallásos vagy.. Hát nem minden ember, minden teremtmény Isten gyermeke? Istennek különbséget kellene tennie a gyermekei között?
Egy homoszexuális homoszexuálisnak születik. Nem ezt választja magának, hanem annak születik. Tehet ő erről? Ő kérte ezt? Miért ne házasodhatnának össze, hiszen pont ugyanolyan emberek mint te vagy a férjed.
Már nem az ördögűzés és boszorkányüldözés időszakában élünk.
Pont annyira van joguk házasodni, mint neked heteróként.
" A kérdező kommentje:
Nagyon sok ellenséget szereztem az ismeröseim körében mert nemmel szavazok! Sajnos az örökbe fogadás stb is lehet a homok-nak ha az igen szavazat gyöz, és ezért ellenzem! Szerintem egy gyermeknek apa-anya családban van helye."
Én igennek szavaznék, de nem lenne ellenségem az aki máskép szavaz. Én ez utóbbit tartom betegesnek ha valaki emiatt ellenség lesz. Akkor is ha velem ellentétes a véleménye. Nem értem, hogy miért nehéz nekik elfogadni hogy valakinek valamiről más a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!