Homoszexuálisok, biszexuálisok! Ti hogyan és mikor mondtátok el a szüleiteknek, hogy mik vagytok?
-te miért nem beszélsz soha a fiúkról?
-mert nem érdekelnek a fiúk..
-akkor a lányokat szereted?:D
-igen.
*néma csönd*
-most akkor tényleg? O.O
imádom anyut:D
anyám előtt lebuktam mikor 16 voltam (elég buta voltam, levelet talált...) és elkezdődött a pokoljárás :) persze később szakítottunk a lánnyal fél év után, amit meg is mondtam anyámnak...de azt nem hogy megint összejöttünk
és eltelt úgy több mint egy éb hogy hazudtam, titkolóztam, az idegeim rámentek...nem lehet elképzelni, hogy milyen stresszes egy ilyen tiltott szerelem
aztán szakítottunk végleg, később összejöttem egy másik lánnyal (vele azóta is együtt vagyunk) és mikor anyám sejtette, hogy van köztünk valaki akkor megmondtam neki amit amúgy is sejtett. akkor ment még tovább a patália, de most nyáron megismerte a párom, és ez jó hatással volt rá, elfogadta a dolgot. Apa rögtön elfogadta, kérdezgetett, támogatott.
Más nem tudja a családból. A barátnőim mind tudják, és mindenkivel ugyanolyan a barátságom.
19/L/L
Hogyan, egyszerűen, s azért mert már nagyon bántott a dolog.. amikor először elmondtam, nem az, hogy nem hitték el, hanem papa azt mondta üljek le a kis bigámra mert ez tinédzserkori zavar csak..
Aztán tavaly, amikor apu erősen arról beszélt, hogy ennek a lánya meg annak a lánya jó lenne nekem, 19évesen elmondtam, hogy fogd már fel hogy a fiúkat szeretem.. ennyi :)
nem érdemes elmondani mert a legtöbb szülő primitív, max beletörődik, de uganúgy nem tudja elfogadni hgy enm lesz 60 másik kölyök aki őt pesztrálja mikor már pelenkéba kel ltenni. a legtöbb szülő önző érdekből csinál gyereket, vagy gyeps társadalmi elvárásokat követel rajtad.
majd 50-100 év múlva talán értelme lesz elmonani, amikor az emberek kcisit felvilágosultabbak lesznek a homoszexualitásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!