Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélye van férjhez menni egy önállótlan lánynak?
Annak ellenére hogy én egy karrierista, modern nőszemély vagyok, tudod ki nekem az unszimpatikus a sztoriban? Hát nem az önállótlan "barátnőd", hanem te.
Szerencsétlen életében semmit nem ártott neked, de te a tyúkagyaddal csak szidni tudod.
Ébredj fel, ez a 21. század, az emberek 99%-a szarik rá magasról, hogy a jövendőbelije tud-e főzni vagy takarítani, a legtöbb fiatal összeköltözéskor tanulja meg ezeket, aki meg eleve úgy gondolja, hogy ő nem akar főzni, az talán soha.
Mit irigyelsz tőle, azt, hogy jól kijön félmunkaidőben is, azt, hogy van ideje magára és emellett kapcsolata is van, nem csak a konyhában döglik, mint te? Vagy mi a jó isten bánt ennyire?
Pofán is vágnálak szépen, ha az én "barátnőm" lennél és arról akarnál kioktatni, hogy nekem mi a "dolgom" egy háztartásban, amihez még csak közöd sincs.
16: Már megint egy elképzelt verzióra adod a tanácsot, ami nem volt kikötve, és egyébként is ahány ház, annyi szokás.
Nálam pl. nincs szőnyeg, elég félévente egyszer összesöpörni (a por összeáll a sarokban porcicákba, nincs a padlón sehol máshol, csak a sarokban, az ezért magától tiszta mindig), és ha valakit meghívok (teszemazt férjemet), akkor nem szokás kritizálni a vendéglátója lakását, hiszen ajándék lónak nem nézzük a fogát. Seperjen a saját háza tájékán mindenki (ő sem szokott, és eszem ágában sincs fölhánytorgatni neki, mikor nem a lakásáért, hanem ő magáért megyek el hozzá).:)
A férfiak inkább azt szeretik, ha a nőjük ölelgeti, masszírozza, csókolgatja, cirógatja, szeretgeti őket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!