Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzen férjhez menni?
Egy munkatársam így nősült...most várják a 3. babájukat, 10 éve házasok, és igen a vallás miatt vártak.
Viszont nagyon cukik, a srác szemében a mai napig ott van a csodálat, hogy A nő neki adta a szüzességét, és ugyan ez a nő, 3 gyermekkel is megakadályozza...:)
Egyébként 2 évig udvarolt neki, mire a lány igent mondott a JÁRÁSRA, és még 2 év telt el az esküvőig. Lehet látatlanban most kinevetitek őket, de én nem sűrűn látok náluk boldogabb, összetartóbb párt...:)
/egyébként én nem így gondolkozom, én szeretem a szexet, de nem ítélem el azokat, akik így csinálják./
"én is úgy jöttem össze a párommal h mindketten szüzek voltunk, én 23 voltam a párom 20...4 éve vagyunk együtt és értékelem a mai napig h kitűnt a nagy tömegből és azon az elven gondolkodott mint én, annak adjuk oda először magunkat aki meg is érdemli."
És még mindig szűz vagy? Összeházasodtatok már? Csak a nászéjszakán fogtok lefekdüni egymással/feküdtetek le egymással?
Akármelyikre NEM a válasz, nincs értelme itt a válaszodnak.
"Én ugyan nem vagyok már szűz, de szívesen vennék el ilyen lányt. Valahogy szimpatikus ez az egész, az ilyen lányok sokra becsülik magukat."
Meg hát összehasonlítási alapjuk sincs, valljuk be, neked ez tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!