Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl követelőző?
Most is épp mosogat :D
Egyébként azóta minden este elmosogat lefekvés előtt. Remélem, hogy ez így is marad! Úgy tűnik, jót tettek a kommentek, amiket elolvasott :)
56-os vagyok, és én sem bántásból írtam, amit írtam. A hosszúsága meg csak úgy jött, még mindig bennem maradt sok minden, személyes tapasztalataimból fakadó düh miatt lett lekezelő, vagy esetleg gunyoros. Én sem azt mondtam, hogy a válás a megoldás mindenre, csupán arról írtam, ami a te kérdésed és kommentjeid alapján lejött, és amit számtalanszor megtapasztaltam a környezetemben. Őszintén remélem, hogy nem az fog történni, amit az előző kommentemben írtam, hogy pár napig kisangyal, majd megint durran. Isten ments, hogy elválj tőle, ha te jól érzed magad így. Teljes mértékben a jó szándék vezérelt, mert tudom milyen károkat okoz az ember lelkében amikor gyakorlatilag le vagy sz@rva, ha nem sírással és hisztivel éred el amit akarsz. Csupán azt szeretném elérni, hogy elgondolkodj azon, amit írtam, és ha nem úgy kezelnek BÁRMILYEN kapcsolatban, akár szerelmi, munkahelyi, baráti, családi, ahogyan bármelyik emberi lény megérdemli, akkor ahelyett, hogy magadat okolod, hogy "túl követelőző" vagy e, állj ki magadért, és mindig érthetően mondd el, ami bánt téged, vitasd meg, és sose fojtsd el. Sose érezd magad alsóbbrendűnek senkinél, és mindig tartsd magadat legalább annyira, hogy értelmes beszélgetést tudj folytatni a társaságoddal a saját igényeidről, és az övéiről.
Ha téged tényleg kielégít ez az élet, akkor élj így. De akkor ne írj ki kérdéseket, majd tagadj mindent, és védd a férjedet. Nyilván azért írtál ki kérdést, mert problémád volt, tudjuk, hogy nem vagy tökéletes se te, se a férjed, szóval jobban járnál, ha beismernéd minden problémádat, és akkor a kommentek is sokkal kedvesebbek és barátibbak lettek volna mindenki részéről. Ha úgy állsz hozzá, hogy ő nem is olyan rossz, mint ahogy itt lejön, igazából ilyen-olyan, - nem állítom, hogy nem - akkor soha nem fogod érezni az igazi késztetést arra, hogy változtass.
A legjobbakat kívánom kérdező, remélem tényleg megjött kedves férjed esze. Megint hosszú lett, bocsi.
Írtam én is, hogy ez nem mosogatás probléma, de nagyon jó olvasni, hogy ilyen fordulatot hozott.
Az a ritka eset a a GYK-n, amikor tényleg volt értelme a válaszoknak! :D
Hát nagyon is volt és ezek után csak tanácsolni tudom mindenkinek, hogy ha problémája van a párjával és nem jutnak dűlőre, akkor írjon le ide mindent, pro és kontra, na meg mind a két oldalról a hibákat teljesen őszintén és a kapott válaszokat mutassa meg a párjának! Szerintem ez azért hatékonyabb, mert egy régóta húzódó probléma esetében sokszor már az van, hogy mind a két fél megtorpan a saját igaza mellett és egyszerűen nem képes/nem hajlandó más szemszögből megközelíteni a dolgot. Azonban, amikor százszámra írják le vad idegenek a véleményüket úgy, hogy tudjuk, hogy ők/Ti nem vagytok elfogultak egyik féllel szemben se, akkor nagyon is tud segíteni a vitában az ilyen tanácsok és észrevételek elolvasása! Ha én nem írom ki ide a kérdésemet és ti nem feszegetitek a többi, háttérben húzódó problémát, akkor a mai napig még a mosogatáson vitatkoznánk, pedig mellette volt ezer másik dolog is, amit meg kellett beszélnünk. Csak ezek elnyomva maradtak volna és folytatódott volna a mosogass!-nem mosogatok-mosogass!-nem mosogatok meddő vitája! :)
Tényleg nagyon köszönöm!!! :)))) kijelenthetem, hogy a kapcsolatomat mentettétek meg vele, mert ha a többi dolog nem került volna időben felszínre, akkor a vége biztosan viszlát lett volna!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!