Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl követelőző?
Figyelt kérdés
A férjemtől csak egy dolgot várok el a háztartásban, méghozzá azt, hogy a mosogatást csinálja meg rendszeresen. Én főzök, mosok, takarítok, vasalok, mindent megcsinálok, csak ezt az egy feladatot adtam neki, de egyszerűen évek óta képtelen vagyok elérni, hogy megcsinálja kérés nélkül. Mit csinálok rosszul? Kértem szépen, kértem kedvesen, kértem alázatosan, könyörögve. Aztán mostanában már egyre ingerültebben és sokszor sírva, hogy miért nem hajlamdó segíteni, de csak nem képes rá... Ma is már odáig fajult a veszekedés, hordítoztunk egymással, mert mindig van valami hülye kifogása...
De igen, kiderült. Csak hogy akkoriban még 2 tényező játszott:
- nem dolgoztam, rohadtul ráértem kiszolgálni
- nagy volt a rózsaszín köd, világba szóló romi szerelem, a seggünkből is rózsaszirmok potyogtak és örömmel szolgáltam ki.
Most viszont:
- dolgozok én is. Sokszor túlórázok és hétvégén is az ölemben a laptop.
- 12 év elteltével már nem a rózsaszín köd tart minket össze, de ettől még szeretjük egymást.
2015. ápr. 23. 12:45
42/67 anonim válasza:
Azért ezek nagyon durva dolgok. Élére vasalt pizsi? Kabát csere? Most komolyan Veled is gond van. Hogy tudsz férfiként tekinteni valakire, akinek kis híján még a fenekét is te törlöd ki? Pontosan az a mondat amit leírtál, hogy "mi lesz veled ha meghalok" teljesen jól lefesti a kapcsolatotokat. Ilyet a szülők mondanak a lusta kamasz gyerekeiknek. Neked igazából társ kell vagy egy gyerek? Hidd el, nem fog változni te nevelted ilyenné. Próbáld meg amit elterveztél, őszintén drukkolok, hogy sikerüljön. De szerintem nem fog.
2015. ápr. 23. 13:04
43/67 anonim válasza:
Ezt írod, Kérdező: "Ha igazán szeret, akkor hajlandó értem megváltozni " - egyetértünk. Csak én nem látom ennek se jelét, se esélyét.
2015. ápr. 23. 13:35
44/67 anonim válasza:
alapból a férjed viselkedése nem megfelelő
VISZONT
12év után nem várhatod el, hogy változzon, hisz eddig jó volt, körülugráltad, nem volt dolga.
elhiszem hogy szerelem meg minden, de most szolga kell neki v feleség?
2015. ápr. 23. 13:42
45/67 anonim válasza:
Nem szeretek taktikázni, de látom nála a beszélgetés nem segít...
Kinyomtatnám egy bazi nagy papírra a napi házimunkát, címnek bazi nagy betűkkel kiírnám a plakátomra: Mit nem fogok megcsinálni mostantól!
És tételesen felsorolnám.
Szerintem jó ötlet, hogy nem csinálod meg amit eddig, legalább látja, hogy mi mindent tettél. Mert eddig le volt nézve.
Megjegyzem pont tegnap beszéltük a párommal (aki férfi) hogy mennyire nem szeretjük ezt a rendszert amit sokaknál látunk.
2015. ápr. 23. 13:58
46/67 A kérdező kommentje:
ha nem változik, akkor nem változik. ez van. de legalább megpróbáltam, adtam neki egy esélyt, mielőtt összepakolok és elbúcsúzok. Így legalább nem arra fogok a hátra lévő életemben emlékezeni, hogy azért hagytam el, mert nem mosogatott, hanem arra, hogy megadtam neki az esélyt, hogy egyenlítsen a terheken, de ő inkább a kényelmet választotta, mint engem. Akkor lelépek és élhet disznóólban, vagy kutathat még egy olyan majom után, mint én voltam. Sok sikert fogok hozzá kívánni neki.
2015. ápr. 23. 14:06
47/67 anonim válasza:
Tehát? te szeretted és ráértél, ezért hajnalban sütöttél neki egy nyikkra is sütit az elején. És ő? Ő ezek szerint nem szeretett, hiszen szó nélkül használt már akkor is mindenescselédnek.
2015. ápr. 23. 14:24
48/67 anonim válasza:
Ezek nagy szavak, de leírtad, hogy folyton ezt csinálod, aztán mindig újrakezded nyalni a seggét. Ezt ő is tudja.
2015. ápr. 23. 14:24
49/67 anonim válasza:
Azt írod, hogy 27 éves és 12 éve vagytok együtt. Tehát anyja helyett anyja lettél. Csak kíváncsiságból, hány éves vagy kérdező?
2015. ápr. 23. 14:59
50/67 anonim válasza:
Én a helyedben különköltöznék egy időre és neki is elmagyaráznám, hogy azért teszem hogy megtudja nem magától lesz tiszta semmi sem. Ha ugyanúgy kupiban tengődik akkor pedig odahívnék egy ismerőst vendégségbe, hátha elszégyelli majd magát. Az hogy otthon maradsz és sztrájkolsz az biztos nem fog működni a hozzáállásod miatt nem fogod kibírni hogy ne pakolj el. Esetleg még egy tipp: mutasd neki itt meg egy olyan kérdést ami az otthoni munkamegosztásról szól, többségében azt szokták írni felosztják az otthoni tennivalókat, így láthatja más normális embereknél nemcsak a nő szakad meg mindenben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!