Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl követelőző?
Ráadásul az olyanokat azonnal elfelejti, amikor este 11-kor jut eszébe, hogy szeretne sütit enni, én meg pattanok és éjjel sütök neki, mert nagyon egészségesen táplálkozik, szökőévente egyszer jut eszébe, hogy bűnözni szeretne és olyankor szó nélkül elé teszem.
7kor kelhetnék reggelente, de 5kor kell. Minden reggel felkelek vele 5 órakor csak azért, hogy kávét főzzek neki, átvasaljam az ingjét, berakjam az ebédjét.
Ha külföldre kell utaznia munka miatt pár napra, akkor a bőröndjét készen kapja a kezébe, még csak a zipzárat se neki kell behúznia, mindent berakok neki, mint egy gyereknek.
Ha esős idő jön, a táskájába ott terem az esernyő/ ha hidegebb az idő, a fogason a bőrkabát helyét a vastag kabát váltja fel/ha elfogyóban van a tusfürdő, ott terem a kád szélén egy másik/a pizsamája minden este élére hajtva fogadja a takaró alatt/a lyukas zoknik bestoppolódnak... és még sorolhatnám, hogy mi mindennel van körbe nyalva a segge. Azt hiszem, magamra vethetek, mert iszonyat mód ELKÉNYEZTETTEM! :(
Csak most már, ha valami nem így történik, akkor szóvá van téve. Nem értem, hogy 27 évesen miért kell egy felnőtt gyereket nevelnem!
A háztartás ( ha nem futja bejárónőre) fele-fele dolog, mindkettőtök kötelezettsége.
NEM vagy követelőző, NEM a te dolgod, NEM segít, NEM te várod el stb. Ő lusta elvégezni a SAJÁT DOLGÁT.
Ahogy olvasom, te az önkéntes cselédje vagy, ő pedig élvezi, hogy csicskáztathat.
Nem te kényeztetted el, felnőtt ember, aki tudatosan felel döntéseiért. Veled kapcsolatban azt a döntést hozta, hogy ennyire sem tisztel. Ha tisztelet már nincs, akkor a kapcsolat semmit sem ér.
A filmmel ellentétben te legyél a NEM ember.
Kér valamit? NEM! Csináld meg magad. Ne nyald ki a se@gét, és mond is meg neki az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!