Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én vagyok túl követelőző?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl követelőző?

Figyelt kérdés
A férjemtől csak egy dolgot várok el a háztartásban, méghozzá azt, hogy a mosogatást csinálja meg rendszeresen. Én főzök, mosok, takarítok, vasalok, mindent megcsinálok, csak ezt az egy feladatot adtam neki, de egyszerűen évek óta képtelen vagyok elérni, hogy megcsinálja kérés nélkül. Mit csinálok rosszul? Kértem szépen, kértem kedvesen, kértem alázatosan, könyörögve. Aztán mostanában már egyre ingerültebben és sokszor sírva, hogy miért nem hajlamdó segíteni, de csak nem képes rá... Ma is már odáig fajult a veszekedés, hordítoztunk egymással, mert mindig van valami hülye kifogása...
2015. ápr. 22. 23:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, ettől az alaktól akarsz te gyereket? Ezt lássa, hogy éjjel üvöltözés és lelépés van? Én átgondolnám ezt a kapcsolatot...
2015. ápr. 23. 09:32
 22/67 A kérdező kommentje:

Ráadásul az olyanokat azonnal elfelejti, amikor este 11-kor jut eszébe, hogy szeretne sütit enni, én meg pattanok és éjjel sütök neki, mert nagyon egészségesen táplálkozik, szökőévente egyszer jut eszébe, hogy bűnözni szeretne és olyankor szó nélkül elé teszem.

7kor kelhetnék reggelente, de 5kor kell. Minden reggel felkelek vele 5 órakor csak azért, hogy kávét főzzek neki, átvasaljam az ingjét, berakjam az ebédjét.

Ha külföldre kell utaznia munka miatt pár napra, akkor a bőröndjét készen kapja a kezébe, még csak a zipzárat se neki kell behúznia, mindent berakok neki, mint egy gyereknek.

Ha esős idő jön, a táskájába ott terem az esernyő/ ha hidegebb az idő, a fogason a bőrkabát helyét a vastag kabát váltja fel/ha elfogyóban van a tusfürdő, ott terem a kád szélén egy másik/a pizsamája minden este élére hajtva fogadja a takaró alatt/a lyukas zoknik bestoppolódnak... és még sorolhatnám, hogy mi mindennel van körbe nyalva a segge. Azt hiszem, magamra vethetek, mert iszonyat mód ELKÉNYEZTETTEM! :(

Csak most már, ha valami nem így történik, akkor szóvá van téve. Nem értem, hogy 27 évesen miért kell egy felnőtt gyereket nevelnem!

2015. ápr. 23. 09:34
 23/67 anonim ***** válasza:
90%
Te rontottad el, a cselédje lettél. Bolond volna visszakozni, hiszen mindene meg van. Vagy bekeményítesz akár a válás árán is, vagy életed végéig kiszolgálhatod a leendő gyereketek mellett.
2015. ápr. 23. 09:36
 24/67 A kérdező kommentje:
21, tudom, hogy ezekből a mondatokból nagyon szörnyűnek tűnik a helyzet, de az élet más területén lehet rá számítani. Tudom, hogy nem lehet senki se tökéletes, mindenkinek vannak hibái. Csak ez pont egy olyan dolog, amitől én kiszolgáltatottnak, cselédnek érzem magam és ezen szeretnék változtatni. Valahogy szeretném megtalálni a módját annak, hogy rádöbbentsem, hogy mindezt nem mindenki lenne hajlandó megtenni érte/neki és szeretném, ha elismerne és megpróbálna segíteni.
2015. ápr. 23. 09:39
 25/67 A kérdező kommentje:
De most komolyan a válás lenne a megoldás? Tudom, hogy ez a legegyszerűbb, de én inkább szeretném őt valahogy megnevelni... csak fogalmam nincs, hogy hogyan, mert mindazokat már próbáltam, amiket javasoltatok :(
2015. ápr. 23. 09:42
 26/67 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj de az utóbbi komment alapján neked elment az eszed. A fenekét nem törölted ki helyette véletlenül?? Fel sem foghatom, hogy mi késztet ilyenekre egyes nőket. Szolalelkű vagy? Vagy mazochista? Felnőtt embereket, barátot pedig nem neveli az ember, mert nem egy kiskutya vagy gyerek. Neked kéne élned az életed úgy ahogy neked is jó, aztán vagy megváltozik magától vagy mehet ahova akar.
2015. ápr. 23. 11:09
 27/67 anonim ***** válasza:
100%

A háztartás ( ha nem futja bejárónőre) fele-fele dolog, mindkettőtök kötelezettsége.

NEM vagy követelőző, NEM a te dolgod, NEM segít, NEM te várod el stb. Ő lusta elvégezni a SAJÁT DOLGÁT.

2015. ápr. 23. 11:24
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom, te az önkéntes cselédje vagy, ő pedig élvezi, hogy csicskáztathat.

Nem te kényeztetted el, felnőtt ember, aki tudatosan felel döntéseiért. Veled kapcsolatban azt a döntést hozta, hogy ennyire sem tisztel. Ha tisztelet már nincs, akkor a kapcsolat semmit sem ér.

2015. ápr. 23. 11:26
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

A filmmel ellentétben te legyél a NEM ember.

Kér valamit? NEM! Csináld meg magad. Ne nyald ki a se@gét, és mond is meg neki az okát.

2015. ápr. 23. 11:27
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vállalj több gyereket, már van egy.
2015. ápr. 23. 11:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!