Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én vagyok túl követelőző?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl követelőző?

Figyelt kérdés
A férjemtől csak egy dolgot várok el a háztartásban, méghozzá azt, hogy a mosogatást csinálja meg rendszeresen. Én főzök, mosok, takarítok, vasalok, mindent megcsinálok, csak ezt az egy feladatot adtam neki, de egyszerűen évek óta képtelen vagyok elérni, hogy megcsinálja kérés nélkül. Mit csinálok rosszul? Kértem szépen, kértem kedvesen, kértem alázatosan, könyörögve. Aztán mostanában már egyre ingerültebben és sokszor sírva, hogy miért nem hajlamdó segíteni, de csak nem képes rá... Ma is már odáig fajult a veszekedés, hordítoztunk egymással, mert mindig van valami hülye kifogása...
2015. ápr. 22. 23:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paréj a férjed! Ultimátum! Vagy elmosogatsz haverom, vagy mehetsz isten hirevel oda,ahol adnak neked zabalnivalot. Csoki!
2015. ápr. 23. 07:52
 12/67 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas bunkóság, nem érzi ezt a "kedves" férjed? És ő mégis mit melózik otthon? Mi lesz, ha gyerek lesz? Belefulladsz a munkába és kettőjüket szolgálod ki? Én innentől kezdve semmit nem csinálnék meg neki, sem főzés, sem vasalás, semmi, ami a kényelmét szolgálja.
2015. ápr. 23. 07:58
 13/67 A kérdező kommentje:

11, ezt mondtam tegnap, kb majdnem szorol szora! Az eredmenye az lett, hogy elkezdett orditozni velem, hogy en egy zsarnok vagyok, fogjam be a pofamat. Foldhoz vagott nehany dolgot, feloltozott es az ejszaka kozepen elment "vilagga".

A balhe azon csattant ki, hogy foztem es nem tudtam leszurni a tesztat, mert puposan allt a mosogatoban a sok tanyer. Elmosta a felet, aztan mint aki jol vegezte a dolgat, leult a tv ele. Meg mertem jegyezni neki, hogy a maradekot nem akarja elmosogatni? Erre kiakadt, hogy hat nekem semmi nem eleg. Minden voltam, csak kedves es jo nem, elhordott mindennek, meg olyanokat mondott, hogy en nem vagyok jo semmire, fogjam be a nagy pofamat es hasonlok.

Pedig o nem ilyen es meg soha nem lattam ennyire idegbajosnak. Mar azon gondolkoztam tegnap, hogy biztosan tulora miatt jar haza olyan keson...?

2015. ápr. 23. 07:59
 14/67 A kérdező kommentje:
Ja es azt is 1000x kertem tole, hogy tanuljon meg mindent idoben megcsinalni,rendet tartani maga korul, mert ha lesz egy gyerekunk, akkor en nem ezt a pato pal uras "ejj, raerunk arra meg" hozzaallast szeretnem megtanitani a gyereknek. Szeretnem, ha majd mind a kettonktol jo peldat latna!
2015. ápr. 23. 08:11
 15/67 anonim ***** válasza:
25%
Vegyetek már egy mosogatógépet. Mi mindketten utálunk mosogatni, ezért vettünk gépet. :-)
2015. ápr. 23. 08:46
 16/67 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vagyok válás párti - de lépj le egy időre. Csak addig míg elfogy az összes mosott ruha, és az összes tiszta edény, na meg a kaja+ egy pár nap, ami rákényszeríti a HENCEGEDET, hogy vegye fel az alsóját és csináljon valamit...
2015. ápr. 23. 08:49
 17/67 anonim ***** válasza:
91%
Azoknak akik a mosogatógépet ajánlják - tényleg jó megoldás, de akkor a férj minden házimunkától fel lesz mentve? Itt magával a mentalitással van a legnagyobb baj. Jól írta a kérdező: az uraság all inclusiv-ban lakik, és a felesége a cselédje.
2015. ápr. 23. 08:54
 18/67 anonim ***** válasza:
88%
Én lelépnék. Ha ennyire nem értékel téged, hogy hagyja hogy mindent te csinálj és nincs egy kis lelkiismeretfurdalása hogy munka után még gürizel ennyit, ő meg semmit se csinál... Sajnálom.
2015. ápr. 23. 08:54
 19/67 anonim válasza:
57%
Nallunk is ugyanez van, es meg van 2 kis gyerekunk is. Nagyon elegem van. Nem tudom, meddig turom meg.
2015. ápr. 23. 08:58
 20/67 A kérdező kommentje:

A mosogatógép nem lenne rossz ötlet, ha megengedhetnénk magunknak, de egyelőre sajnos erről nem lehet szó. Másrészt pedig, amikor én felvetettem, hogy vegyünk már egy automata porszívót (az a kiskerek izé, ami önállóan járjál a lakásban bizonyos időközönként), akkor azt mondta, hogy nehogy már letörjön a kezem egy kis porszívózástól. (egy kis porszívózás= legalább 2 naponta, mert kutyánk van és hullik a szőre). Nekem nem jár ilyesfajta segítség, akkor neki miért járna? 1 kbszott dolgot várnék el tőle! 1 db, napi 15 perces feladatot.

Legszívesebben tényleg lelépnék, de mivel a mosogatáson kívül más hibája nincs és szeretem, így nagyon bagatelnek tűnne egy ilyen miatt lelépni napokra. Úgyse fogná fel egyébként. Ha a sírásból nem fogja fel, akkor ebből miért értené meg? Nem rég annyira kiakadtam azon, hogy sz@rik a segítségre, hogy 3 órán keresztül zokogtam és potyogtak a könnyeim. Ő meg csak lesett és kussolt, mint a gyerek, aki rosszat csinált. Mindenre megesküdött, hogy megváltozik. 2 hétig tartott. Leginkább az szomorít el, hogy nagypapám az egekig magasztalta mamámat egész életében, hogy milyen jó háziasszony, milyen dolgos, törődő. Mindenben segített neki! Nem volt rest nekiállni még tésztát gyúrni se, hogy segítsen mamának. Ez nálunk csoda lenne :(

Ami pedig nagyon ledöbbentett, az a tegnapi lázadása. Soha nem szokott ordítani, vagdalkózni meg pláne nem. Azt mondta, hogy én egy zsarnok vagyok és megkeserítem az életét. Halál őszintén mondom, hogy semmi mást nem kértem tőle a mosogatáson kívül. Tényleg zsarnok lennék? Nem érzem úgy és a hozzászólásaitok alapján is az én álláspontom van alátámasztva, hogy ez egy apróság, nem nagy kérés. De egyszerűen nem tudom ezt az információt betáplálni az agyába...

2015. ápr. 23. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!