Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem túlköltekező vagy én vagyok zsugori?
36-os vagyok!
Nem kell nekem privátban üzengetni,magamtól is látom,hogy "0 "százalékban hasznos a válaszom,de magasról teszek rá,mint ahogy az üzenetedre is.Többet nem lesz benne részem,mert letiltottalak.Másnak üzengessél kéretlenül!
Itt a válaszolók nagy része mindig a felelőtlen, nemtörődöm gondolkodás mellett voksol. Nem kell velük foglalkozni, unatkoznak.
"A férj fizetése, azt csinál vele amit akar"
Igen, amennyiben nem nősült meg, nem vállalt gyerekeket!
Aki így gondolkodik, maradjon egyedül, és egész életében maga költheti el a fizetését, amire csak akarja. De aki családot alapított, gyerekeket vállalt, hitelt, és egyebet, neki az kegyen az első, hogy a kötelezettségek rendezve legyenek. Ugyanis nem a nők szülnek gyerekeket maguknak, hanem az adott 2 szülő, így kettőjük feladata, felelőssége a felnevelésük, és ,hogy biztos otthonuk legyen. Örüljön neki apuka, hogy megteheti, hogy csak dolgozik, és nem kell háztartást vezetni, bölcsibe futkozni, fogadó órákra járni, gyerekeket ellátni, stb munka mellett! Amennyiben nem veszik ki ugyanolyan arányban ezekből a részét, mint az anya, addig befoghatja, hogy mennyivel keres többet, mert az nem csak az övé, hanem a családé, a banké......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!