Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek arrol a ferjröl, aki nem ad a felesegnek konyhapenzt?
Nincs közös gyerek, de 5 evig neveltem az ö gyereket, enyimek is felnöttek mar, nem laknak otthon.
Elvarja, hogy a haztartast egyedül csinaljam.
En vegetarianus vagyok, ö husevö.
Elvarja, hogy "ebedet varazsoljak" a nemletezö alapanyagokbol, pl rantott hust akar, hoz hust, de tojast mar nem, sokszor füszer sincs itthon, mindig hiany van valamiböl a haztartasban.
Nagybevasarlaskor magaval cipel a hipermarketbe, de olyan keves penzt hoz, es addigra mar akkora a hiany otthon, hogy nem tudok rendesen bevasarolni akkor se.
Ruhat csak a legolcsobb kinai boltban vehetek, de oda is bejön velem, 5 percet ad, es a penz nala van.
Nem is értelek, 12 éve nem jutott eszedbe a megoldás? Akkor itt mire vársz, mit mondjunk?
Menj el dolgozni és állj a saját lábadra....
Hivatalosan is rokkant vagyok, van mozgasserült igazolvanyom. Elvileg kellene adniuk nekem munkat a munkaügyin, mert nyomorek vagyok, de itt nincs munka. Videken elünk falun, a legközelebbi varos 50 km, nincsenek buszok, vonat sincs, kocsim sincs.
Regebben dolgoztam, amig birtam, en kaptam 400 euro fizut, abbol neveltem a gyerekeim, ö kapott 2000 eurot, abbol ö vett elelmiszert, a fent emlitett modszerekkel...
Születesem ota vagyok rokkant gerincbeteg, ennek ellenere sok evet ledolgoztam, amig tudtam.
Ferjeme a haz, nekem semmim nincs, hazamenni nem tudok, szüleim nem fogadnak be, hely sincs naluk.
1. Dolgozz
2. Válj el
Elég alapvető megoldások, nem értem, mi itt a kérdés...
Már bocs, d nektek van valami közötök egymáshoz? Ahogy leírtad, mintha két idegen szükségszerű együttélése lenne...
12 éve nincs munkád, dolgozni nem is tudsz, ergo hiába fenyegeted válással, úgyse tudnád magad még fenntartani sem, haza nem tudsz jönni, munkát nem kapsz a fizikai állapotod miatt. Én a helyedben örülnék, mint majom a farkának, hogy legalább eltart, van fedél a fejem fölött, mert még így is ő tesz jót veled, de vastagon. Ennyi ideje nem adsz haza semmit, és még követelőznél minőségibb kaja után? Örülj, hogy még nem dobott ki. Egyedül tart el kettőtöket huzamosabb ideje, és ez nem is fog változni részedről. Köszönd inkább meg neki vagy tényleg hagyd ott, neki is biztos jobban futja majd finom ételekre, ha nem kell téged is etetnie.
Tudod te, hogy hányan összetennék a kezüket, ha 12 évig egy fillér kereset nélkül élhetnének valahol, fizetné más a rezsijüket, etetné őket??? Térj már vissza a Földre, kicsit gondold át, hogy mennyibe kerülsz! És mit fenyegetőzöl válással? Ő is tudja, hogy képtelen vagy nélküle boldogulni.
És tudod én dolgozok, de cefet jól megvagyok cukrászdai kávé nélkül és a turkálós ruháim sem zavarnak. Gyakran eszem "egészségtelen szart", de ez sem tragédia számomra.
Szánalmas a viselkedésed, gondolkodásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!