Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem túlköltekező vagy én vagyok zsugori?
Az még hagyján, de ha leejti a földre a 30 ezres telefont, annak konyec.
Sosem értettem ezeket a vackokat, drága is, gagyi is, ráadásul borzalmasan idegesítőek.
Ahelyett, hogy inkább elmennétek kirándulni, túrázni, én legalábbis így vagyok vele.
egyértelmű,hogy neked van igazad
nekem is mindig az az első,hogy a kötelező dolgokat kifizetem,aztán ha marad,akkor lehet venni,amit akarunk
itt nem azon van a hangsúly,hogy telefont akar venni a férje,hanem azon,hogy egy olyan dolgot,ami most nem létkérdés,és nincs rá pénz.
az meg hogy a kérdező kevesebbet keres,nem lényeges a kérdés szempontjából.Gondolom itt senkinek nincs kamionos férje,így nem tudja,hogy sosincs otthon,minden a kérdező dolga.így otthon ő végez mindent,és a gyerekeket is egyedül rendezi.szerintem ez bőven kompenzálja az az 50 ezer különbséget
sajnos nem fogsz előrébb jutni a férjeddel kérdező,nem érti,hogy mi a fontos
"Szerintem meg a szomorú az, ha felnőtt, felelősségteljes, családos ember nem tud normálisan gondolkodni"
Képzeld, nálunk nem divat, hogy egymás fizetését beosztjuk a másiknak.mind a ketten megvehetünk a közös kasszából mindent, amit szeretnénk, nem a másiktól kell engedélyt kérni, hogy hadd költsük el a fizetésünket, mint anno gyerekkorban a zsebpénzünket.mondjuk ehhez olyan párt is kell választani, aki tud felelősségteljesen gondolkozni, nem úgy mint a kérdező férje.De mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít.
Aki nem érti, hogy miért kell fizetni az összetort kamionert, neki mondom, hogy azért, mert minden biztosításnal van önrész, azt ki kell fizetni, és ha te hibazol, nem fizeti helyetted a cég.
Aki meg azt írja, hogy jaj mer az asszony mennyit keres, nem mindegy? Ha kevesebbet is keres, mint a férj, az nem azt jelenti, hogy ne legyen beleszolasa a dolgokba. Két bölcsis gyerek mellett mit vártok el, mennyi pénzt keressen a nő? Minek ezzel jönni, nem értem. Menjen el a nő is kmionozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!