Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya nő mindig pedálozzon és ne legyen soha őszinte? Csak így boldogulhat?
Figyelt kérdés
Ahhoz hogy egy csúnya nőt elvegyen egy jobb féle pasi, sőt vele is maradjon, a nőnek valami pluszt kell adnia, tudnia. Ez nem igazságtalanság? Csak azért, mert nem született szépnek? El kell tűrnie dolgokat, nem mondhatja meg amit gondol vagy ami fáj neki. És nyilván jobban kell teljesíteni a konyhában és az ágyban is. Egy szépnek született nőnek ezeket nem szükséges megtenni. Miért ilyen kegyetlen az élet?2015. márc. 19. 11:03
41/55 A kérdező kommentje:
Ja, hogy még vicces is legyek? Az végképp nem megy, nincs hozzá tehetségem. :( Még az olvasott vicceket is elfelejtem fél óra múlva.
2015. márc. 24. 09:26
42/55 anonim válasza:
Nem túl sok mindent ajánlottál eddig ami miatt érdemes lenne randizni veled. Se kinézet, se önbecsülés, se jó kedély, se humorérzék. Hogy ellátod a háztartást és eltűröd a párod hülyeségeit az kevés, mert nem ott indul a kapcsolat. Hanyagold egy jó ideig ezt a pasi témát mert előbb önvizsgálatot kell tartanod és rendbe tenni magad, változni amiben kell, külsőre is. Amikor már nem úgy indulnak a gondolataid hogy miben kell megalázkodnod hogy végre kapj valakit hanem úgy, hogy mit tudsz adni egy férfinak és mit vársz el, magabiztosan, akkor kezdj bele.
43/55 anonim válasza:
Nem tudtam volna szebben mondani, mint utolsó. Van egy kolléganőm, van vagy három féle javíthatatlan testi és szépség hibája. Mégis mindenki imádja, mert jó kedélyű, őszinte, prímán kezel konfliktusokat... stb. Két férje volt, most a másodikkal él, aki a csillagokat is le hozná neki az égről. És nem, nem házi cseléd. A nők azt hiszik ezzel lehet férfit fogni, pedig nemigen ismerek pasit, aki egy puszta házi cselédet tisztelni tudna.
44/55 A kérdező kommentje:
Nem értem miért gondolja valaki, hogy randiznék, hiszen férjem van, és azt sem mondtam, hogy nincs rendben a házasságom. Az előző két férjemmel is én szakítottam, ők elégedettek voltak velem, csak nekem nem volt jó. De a mostani férjemmel is az a bajom, hogy úgy érzem, nem becsül meg eléggé. Neki minden szép és jó, ő tökéletesnek érzi a házasságunkat, de nem veszi észre, hogy én többre vágynék éa hogy én magam mennyit fektetek a kapcsolatunkba. Mert az, hogy este kézen fogva alszunk el még 9 év után is és néha elmosogat szerintem nem kompenzálja azt, hogy csak kéthetente egyszer viszi ki a szemetet vagy pl. soha nem takarítaná ki a fürdőszobát. Csak akkor megyünk nyaralni vagy hétvégére valahova, ha én megszervezem és a csokin kívül nemigen kapok bármi mást. Jó, mindennap elmondja, hogy imád, de amikor elindulok a porszívóval a kezemben valamelyik szoba felé, miért nem veszi ki a kezemből, hogy majd ő megcsinálja? De nem akarok házsártos vagy undok lenni, ezért ezt nem fogom neki mondani. De miért nem jut eszébe magától? Persze állandóan sajnál, hogy mennyit dolgozok, de esze ágába sem jut, hogy besegítsen. Ha meg folyton mondogatnám neki, nyilván találna valaki mást, aki nem piszkálná és megtenne neki mindent (egy darabig). És hát az első években ő is sokkal figyelmesebb, segítőkészebb volt, az évek során történt ez, hogy belekényelmesedett a házasságba és azt hiszi ez így rendjén van, nekem nincsenek igényeim. De vannak és nem akarok neki célozgatni, mert megette a fene, ha magától nem jön rá.
2015. márc. 25. 09:41
45/55 anonim válasza:
Amiket leírtál azoknak semmi közük nincsen a csúnyasághoz, mert egy szép nő mellett is el tud kényelmesedni a férj. Ahogy a házasságodat leírtad, itt is ez a helyzet. Megszokott, tudja hogy elnézed neki a dolgokat, minek változna? Kényelmes így neki. Beszéltél már vele az igényeidről? Nem olyan beszélgetésre gondolok ami csak elmismásol a téma körül, hanem drámai, "addig nem megyünk innen amíg meg nem beszéljük"-féle, kenyértörős beszélgetésről. Ha ekkor sem érdekli a dolog, akkor nem sok esély van a változásra.
46/55 anonim válasza:
Ez a te butaságod. Mondom, ha vállalod, hogy házi cseléd vagy, akkor csináld, de zokszó nélkül. Ha viszont zavar, akkor tégy érte, hogy változzon a helyzet. Olvass el asszertivitasrol szóló könyveket. Mondd el a férjednek, mit szeretnél, pl milyen gyakran porszivozzon ő, vagy mi egyebet tegyen, hogy vegye ki a részét. Mondd el nyíltan mit akarsz, de indulat nélkül. Pl azt szeretném, hogy egy héten egyszer te porszivozz, kérlek, jövő hétvégén menjünk kirándulni. Mi olyan bonyolult ezen?!? Ennek semmi köze ahhoz, hogy csúnya vagy e vagy sem, szép nőkkel is megesik ez.
47/55 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy az ilyen "azt szeretném hogy" mondatoknak semmi foganatja. Egy éve vár a fürdőben pár csempe, amit csak fel kellene ragasztania. Kb. 3x megkérdeztem már tőle, hogy mikor fogja feltenni. A válasz kb. annyi, hogy "jó kérdés" és esetleg majd a jövő hétvégén. Aztán persze nem lesz belőle semmi. De ezek csak példák, amikor az ember sorozatban ilyen férjeket/pasikat fog ki, akiknél ezt érzi, hogy mindent lesz.r, akkor a nő elkezd agyalni, hogy ez azért lehet, mert csúnya vagyok vagy mi a csoda lehet az oka?! Mert én teszek azért hogy jó életünk legyen, nem kell kérnie rá, de nekem miért kell folyton megalázkodva könyörögnöm mindenért?
2015. márc. 25. 12:07
48/55 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt az asszertivitás szót most hallom először, rákeresek! :)
2015. márc. 25. 12:08
49/55 anonim válasza:
Mert hagyod, kenyértörés kell. Nem mered megtenni, függsz tőle?
50/55 A kérdező kommentje:
Szóval szerintem ha egy szőke nő nagy dudákkal tűsarkúban libegne oda a férjemhez, hogy tegye fel a csempét, tuti, hogy egyből feltenné. (Vagy mást tenne helyette, de valamit legalább tenne:) Míg az én esetemben nem érdekes számára az ügy.
2015. márc. 25. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!