Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy csúnya nő mindig pedálozzo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya nő mindig pedálozzon és ne legyen soha őszinte? Csak így boldogulhat?

Figyelt kérdés
Ahhoz hogy egy csúnya nőt elvegyen egy jobb féle pasi, sőt vele is maradjon, a nőnek valami pluszt kell adnia, tudnia. Ez nem igazságtalanság? Csak azért, mert nem született szépnek? El kell tűrnie dolgokat, nem mondhatja meg amit gondol vagy ami fáj neki. És nyilván jobban kell teljesíteni a konyhában és az ágyban is. Egy szépnek született nőnek ezeket nem szükséges megtenni. Miért ilyen kegyetlen az élet?
2015. márc. 19. 11:03
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

Aaz ajandekat felhasznaltam volna a abaratnommel, nem engedtem volna lejarni.

Nem vagy boldog, lepj. Semmi koze a kinezethez.

2015. márc. 19. 12:06
 22/55 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond, egy csúnya nő sosem lesz boldog, de nem lépkedhet le folyton mindenhonnan. Én már biztosan nem lépek újra, eleget léptem már.
2015. márc. 19. 12:13
 23/55 anonim ***** válasza:

Itt pont az ellenkezőt tapasztalta a kérdező.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__654..

Amúgy te miéart tartod magad csúnyának? Van vmi betegséged?

2015. márc. 19. 12:16
 24/55 A kérdező kommentje:
Nem, betegség nélkül vagyok csúnya. :) Mindenki látott már csúnya nőt, van aki így születik. Kb. mint Amy, bár ő is a csúnyaságával együtt egy szerethető figura, aki megtalálta a párját, de a sorozatba szintén nem túl boldog: [link]
2015. márc. 19. 12:26
 25/55 anonim ***** válasza:

Az, hogy "csúnya", relatív.

A megváltozott életkörülmények a megváltozott HOZZÁÁLLÁSBÓL erednek.

Ha Te csúnyázod magad, lemondóan nyilatkozol saját magadról, mégis mit vársz, mások milyennek lássanak? Mindenkin lehet javítani valamit, sport, smink, fodrász, világhoz való hozzáállás megváltozása :D

2015. márc. 19. 12:27
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

Rossz a példád, Amy karakterét direkt elcsúnyítják. Nézd meg milyen szép és sugázró a szinésznő:

[link]

Látod, bárki lehet akár csúnya is, meg szép is, csak tenni kell érte. Hozzáállás, gondolkodásmód. Sokan leírták ezt már.

Örülj neki és légy hálás, hogy egészséges vagy. Akkor már szép is vagy.

2015. márc. 19. 12:37
 27/55 anonim ***** válasza:
18%

Nem nagyképűségből,de nem vagyok egy rossz pasi.

Van egy szép barátnőm is,de még is inkább lecsrélném egy csúnyábbra.

Megmondom miért.Nekem a hosszú műkörmök tetszenek a leg jobban egy nőn olyan 2-5 cm hosszúak szögleteste megcsinálva bézs,ezüstös,ròzsaszínes színben.

A barátnőm hallani sem akar hosszú körmökről.Nem érti meg,hogy nekem ez a leges leg fontosabb.

Egyszerűen máshogy nézek egy hosszú körmű nőre mint egy rövid körműre.Mintha elvarázsolna.

Szóval,ha ismerkedsz akkor próbáld meg kideríteni az illetőtől mi a vonzó számára.Mert mindenkinek van valami hasonló heppje,amivel meg lehet fogni.

F/28

Üdv, Alex

2015. márc. 19. 12:39
 28/55 A kérdező kommentje:
De hát éppen az a baj, hogy nekünk piszok sokat kell tenni, másoknak meg nem kell tenni semmit. Én sokat tettem és teszek is azért, hogy ne maradjak egyedül, de nagyon fárasztó, kimerítő, hogy ennyire kell dolgoznom azért, hogy kelljek valakinek. :(
2015. márc. 19. 12:41
 29/55 anonim ***** válasza:
Am ha 3 férjed volt már,akkor szerintem nem csak a kinézetteddel lehet probléma. Fura,hogy ennyi házasságod tönkre ment már. Főleg ha annyira igyekeztél ahogy mondod,hogy jól érezzék magukat. A másik,hogy semmi önbecsülésed, szerintem kisebbségi komplexussal küzdesz folyton a párjaid mellett, vagy nem tudom ,hogy gondolod,hogy kiszolgálod őket, nem mersz szólni semmiért, csak mert külsőleg jobb kategóriásak, mint Te? Ez a hozzáállás nem csoda,hogy ahhoz vezet,hogy kihasználnak semmibe vesznek hiszen Te is semmibe veszed magad. A másik még,hogy miért számít ennyire a külső Neked? Csúnya nőként jobbféle pasi,ahogy írtad,tehát mintha igényelnéd,hogy a férfi jobban nézzen ki, mint Te. Most komolyan nem jobb lenne Neked egy hozzád hasonló kinézetű pasival, aki mellett nincs kisebbségi érzésed és esetleg normális is, aki segít a házimunkába és odafigyel rád? Szerintem mindenféleképpen választani kellene a szemléleteden.
2015. márc. 19. 12:45
 30/55 anonim ***** válasza:

Miért gondolod magad csúnyának? Elvettek, előtte jártak veled. Gondolom nem vettek volna el, ha nem tetszettél volna nekik. Amúgy sem a külső a minden. Könnyű flörtre, haveroknak felvágásra igen, elég a külső, de egyébként nem.

Miért nincs önbizalmad, miért kéne többet teljesítened, mint másnak? A párkapcsolat, házasság nem erről szól. Az ágyban sem kell jobban teljesíteji, hanem élvezni kell a másikat, és közösen kipróbálni azt, ami mindkettőtöknek belefér.

Én sem vagyok egy nagy szépség. Na és? Ilyennek ismert meg párom, ilyennek szeret. Ha nem én kellenék neki, már rég mást választott volna. Most komolyan azon filózzak, hogy hmmmmm jobbat kell neki főzzek, mintha szép lennék, mert nem vagyok szép?

Egyébként pont fordítva látom. Munkámból kifolyólag sok szép lányt ismerek. Nagyon rendes, értelmes és szép lányok. Viszont magánéletileg nekik nehezebb. A férgiak sokszor a helyes pofit, cickót látják bennük, és nem terveznek velük komolyabban. Szerintem pont a nagyon szép lányoknak van nehezebb dolguk, amikor párkapcsolatról van szó.

2015. márc. 19. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!