Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya nő mindig pedálozzon és ne legyen soha
őszinte? Csak így boldogulhat?
11/55 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már kezdek belefáradni a sok pedálozásba. Voltak jó pasijaim, 3 férjem (!), de mindig azt érzem, hogy egy idő után le se sz.rnak, már nem vagyok fontos nekik én meg csak robotolok, fáradozok, hogy minden szép és jó legyen. Már nem akarok új kapcsolatot, csak most ért utol a világfájdalom, hogy mennyi mindent megtettem egész életemben a pasikért és mi értelme? Az hogy ne maradjak egyedül? Ezért kell ennyit szenvedni?
12/55 A kérdező kommentje:
Ja azért a jó pasit ne úgy vegyétek, hogy hű de jó pasi, inkább átlagos, mindegyik minimálbér körüli fizetéssel, de mégsem olyan ronda és legalább kicsit boldog voltam mellettük egy ideig.
Én sem tartom magam szépnek, csinos sem vagyok, de a férjemnek mégis én vagyok a legszebb, legjobb és ezt szerencsére sokszor érezteti velem, nem kell ahhoz pedáloznom, hogy velem maradjon, egyszerűen ilyennek szeret...Szerintem csak a megfelelő pasit kell megtalálni...
2015. márc. 19. 11:35
Aki halmozza a kudarcokat az tartson önvizsgálatot, mert nem mindig a másikban van a hiba.
Én például nem hiszek abban hogy az egyik félnek jobban kell pedáloznia, mert azzal elvész az egyenrangúság a kapcsolatban és ha valaki nem egyenrangú, az nem is vonzó. Mi a jó abban ha valaki állandóan pedálozik a másikért, míg a másiknak nem kell tennie semmit? Mi a motiváció akkor, ha mindent készen kap és nem kell tennie a párjáért? Ezért fulladnak kudarcba és unalomba az egyensúly nélküli kapcsolatok, jó esetben viszont a felek egyformán tesznek azért, hogy a másiknak kedveskedjenek, meglepjék, változatosan éljenek együtt.
2015. márc. 19. 11:39
"Ahhoz hogy egy csúnya nőt elvegyen egy jobb féle pasi"
Gondolj csak bele, hogy neked egy csúnyácskább pasitól, milyen elvárásaid lennének? Nekem nemrégen volt egy "csúnyácskább" barátnőm, aki még ezek mellett ivott és zülött is rendesen, belsőleg nem nyújtott semmiféle pluszt, pedig ha normális szeretetre méltó, bizony el tudtam volna képzelni hosszútávon is, annak ellenére,hogy távolról sem volt jó nő. Ha nem is kaptál optimális külsőt, valamilyen belső tulajdonságoddal bizony optimalizálni kell, tetszik, vagy sem. Persze egy jó külsejű nőnek sem néznek el mindent, de ott már a külsejével ad valami pluszt, de ha belsőleg nulla, ott sem fog sokáig működni a dolog. 37F
2015. márc. 19. 11:41
3 férjet elkoptattál - és fel sem merült közben eddig benned, hogy a párkapcsolat mindig kettő emberen múlik?
2015. márc. 19. 11:42
Kerdezo, neked itt nagyobb a problemaid mint a kinezeted. 3 ferj aki meg csak meg sem kereste a magaet?
2015. márc. 19. 11:44
te miért lennél saját magaddal a másik helyébe? mi van benned, amiért megőrülhet a másik? ebbe az irányba építgess.
2015. márc. 19. 11:45
19/55 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, jól főzök, rendben tartom a lakást, többet keresek, mint a férjem, akkor is szexelek vele ha fáj a fejem, és nincs kedvem. Jó arcot vágok a hülyeségeihez, nem szólok neki, ha hetekig nem csinál itthon semmit vagy amit csinál azt is rosszul. Most attól keseredtem el, hogy vettem neki egy ajándékot, ami szemmel láthatóan cseppet sem érdekelte, le is járt a határideje és nem mentünk el rá. Úgy érzem csak egy robot vagyok itthon, ő meg arra nem vette a fáradtságot, hogy legalább tetesse, hogy örül az ajándéknak és jó képet vág hozzá. Én akármilyen apróságot kapok, mindig örülök neki, a lejárt román csokinak is, ami bűn rossz volt, de megettem, és nem említettem, hogy ne érezze kellemetlenül magát. Szóval sok ilyen apró hülyeséget képzeljetek el, ami töményen jelen van...
20/55 A kérdező kommentje:
És igen, semmi olyan nincs bennem, amiért megőrülhet egy pasi, hiszen így születtem, csúnyának, semmilyen rendkívüli képességgel, nem tudok énekelni, táncolni, semmi olyat, ami miatt megőrülne értem bárki is! Ez az igazságtalanság. :)
Kapcsolódó kérdések: