Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki a saját házért teper vagy vannak olyan párok, akiknek más terveik vannak?
A férjemmel azt tervezzük, hogy saját ingatlan helyett a megtakarításokból és biztosításokból inkább utazgatunk és szórakozunk.
A magyar pároknak a legfontosabb és végső cél a saját (tulajdonú) otthon megteremtése, vagy van más is amiért tepernek?
Kérdező!
A baj az, hogy rossz a kérdésed. Rosszul fogalmaztad meg.
Ha teljesen értéksemlegesen és a személyes véleményedtől függetlenül vagy kíváncsi, akkor nem így kéne írnod, hanem pl.:
Nektek mi a fontosabb? Saját lakást/házat venni, vagy albérletben élve gazdag élményeket gyűjteni?
Itt egyértelmű lenne, hogy a két választás egyenrangú, mellérendelt viszonyban van, és még ki se kéne derülnie, te melyiket választod.
De te magad elvitted egy személyes irányba a kérdést, ráadásul olykor némi támadó él is benne van: "A magyar pároknak a legfontosabb és végső cél a saját (tulajdonú) otthon megteremtése, vagy van más is amiért tepernek?" - mintha mondjuk a lakás megszerzése után vagy mellett ne lehetne az életüknek más célja vagy értelme, amiért "teperjenek"...
Mindeközben a saját helyzetedről oldalanként csepegtetsz bármi érdemi infot, miközben felháborodsz, hogy mindenki találgat meg vaktában tapogatózik a válaszaival. Pedig csak nem írtad le kereken, mi van. Mert akkor meg így szólna a kérdés:
Férjemmel Németországban élünk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy számunkra megfelelő színvonalú lakást vegyünk a megfelelő helyen, így inkább albérletben élünk, és ha nagyobb pénzösszeghez jutunk, azt utazásra, élményekre költjük. Más is van így ezzel? Ti mire szánnátok ilyen helyzetben a pénzt?
61: Engedd már meg nekem, hogy szabadságjogaimmal élve úgy tegyek fel kérdéseket,ahogy nekem tetszik. Felnőtt emberként nem vagyok rászorulva a kioktatásra.
Más megértette a kérdésem, de érdekes.. és még szépen válaszolni is tudott rá sértegetés nélkül. Szóval én inkább magamba néznék a helyedben.
felesleges kérdés
kinke mi a fontos?
vkinek a lakás
vkinek egy jó kocsi
vkinek utazás
vki akar gyereket, vki nem... meddő vita mind!
Tökmindegy hogy hogy teszed fel a kérdést, de nem fogadod el, hogy más álláspontok is vannak. Korrektnek tartod azt a választ ami neked tetszik, albérletben élőktől.
("57 is teljesen korrekt válaszokat ad. Köszönöm.")
Elárulnád az a válaszom miért nem korrekt, ahol én számokkal levezettem, hogy miért tartom előrébb valónak a házat és miért nem albérletre költök? (44-es válasz)
Én az én szemszögemből, magyar viszonylatban mutattam be a helyzetet. Ez nem korrekt csak azért, mert nem választanék albérletet?
Stuttgart kornyeken 120 nm-es haz 150e euroert?
Mondd a cimet, veszek kettot!
Ne rohogtessetek mar, ilyen nagyvarosban egy 60-70 negyzetmeteres lakas tobbe kerul ennel, nemhogy egy haz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!