A gyárakban megszokott, hogy mindenki a saját műszakjából választ magának párt?
Nem, ez nem így van. Rosszul nézed a dolgokat :)
Én és a párom 1 helyen dolgozunk, de nem azért mert ott ismerkedtünk meg, hanem mert együtt mentünk oda :)
Egy megbízható és korrekt cégnél ezért ismerik egymást az emberek és azért vannak többnyire párok és családtagok mert hosszútávra hatékony embereket keresnek és mi lehetne jobb ajánló mint a rokonság vagy a kapcsolat ;)
a páron cégénél is sok a pár
egy részük ott ismerkedett meg egy részünk egymás után ment oda dolgozni (nem feltétlen egy üzemben vannak)
ha minden kötél szakad akkor oda én is bármikor el tudok menni dolgozni
bár nem célom gyárban dolgozni :-)
de jó a fizú + caffetéria + odafigyelnek a családokra + családi napok + ünnepekkor ajándékok stb.....
Az előző munkahelyemen voltak olyan párok akik ott jöttek össze,egy kolléganőm pedig innen ment férjhez.
Nekem is volt ott barátom,de miután szakítottunk,nagyon kellemetlen volt egy helyen dolgozni.Szerencsére nem sokkal később átkerült másik üzembe.Azóta munkahelyen nem ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!