Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem a saját kategóriájukban keresnek párt?
Egy csomó ember folyton sajnáltatja magát, hogy nem talál párt, de mindig olyanokat néz ki magának, akik sokkal vonzóbbak nála. Miért nem lehet belátni, hogy mindenkinek a "szép" tetszik, és ha valaki jól néz ki, az nem fog összejönni azzal, aki kevésbé vonzó, mert megkaphatja a jobbat is.
Én is elfogadtam, hogy sosem lesz csinos barátnőm, és a saját szintemen keresgélek, más miért nem teszi ezt?
Amire te gondolsz azok a kasztok, pl.: Indiában. Vagy a fekete-fehér ellentét idejéből pl.: az amerikai kontinensen.
Az lehet a bajod, hogy rossz korban születtél, de majd csak átlendülsz ezen.
S a másik gondod, hogy pedig az, hogy kizárólag külsőségekben gondolkodsz, ami valóban fontos, de nem kizárólagos szempont, sem az (általad) "szépek"-nek sem a "csúnyák"-nak nevezett "kategóriákban".
Értem?
fú, mennyire lefáradok ezeken a kérdéseken.
1. miért kellene valakinek lejjebb adnia, csak mert pl kinézetre nem egy adonisz?
2. ki határozza meg, h ki vonzó és ki nem?
3. tudod, mi a jelentése annak a szónak, h vonzó? nem egyenlő azzal, h szép. az is lehet vonzó, aki nem egy topmodell. az, h valaki vonzó, nem a külsőségeken múlik.
4. ha te olyanokkal kezdtél, akikhez nem vonzódtál, akkor bizony az a saját hülyeséged.
és még sorolhatnám. szóval szerinted a szépek csak a szépekkel, a csúnyák meg csak a csúnyákkal jöhetnek össze? ez mi?? különben is, mindenkinek más a szép és más a csúnya. ha annyira le vagy ragadva, h ezekkel nem vagy tisztában, az a saját bajod, de ne várd, h a világ csúnya-csúnya, szép-szép párokból álljon. csak mert ők nem lusták gondolkozni.
7es hülye vagy.
8:as :D mintha én írtam volna. ennyi!
Nem kell banderasnak lenni, de legyen olyan vonas ami megfog a csunya-szép férfiben.
Milyen kategóriák léteznek?
Nekem tartós kapcsolatom mindig különleges, szép nőkkel volt (soha nem értette senki mit esznek rajtam :-P ). Általában tőlem iskolázottabbakkal és szinte mindig idősebbekkel. És a fentiekből adódóan legtöbbször karrierben is leköröztek.
Ha megkaphattam őket is, miért kellene a saját "kategóriámban" keresgélnem?
Úgy látom itt nem értik mit mond a kérdező.
Tényleg van igazság abban, hogy hasonló kaliberű emberkék ismerkedejenek, és akkor nincs akkora pofára esés.
Tény, hogy relatív a szép és a csúnya fogalma, de azt azért remélem mindenki látja és felméri, hogy saját maga, hol helyezkedik el azon a bizonyos 10-es skálán. Hát ha nem, akkor csak sajnálni tudom.
Véleményem szerint elég ritka az az eset, amikor egy Adonisz beleszeret egy bányarémbe.... és ennek a fordítottják is ritkán látom... (tekintsünk el az anyagiaktól)...
Gondolkodjatok már el egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!