Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem a saját kategóriájukban keresnek párt?
Egy csomó ember folyton sajnáltatja magát, hogy nem talál párt, de mindig olyanokat néz ki magának, akik sokkal vonzóbbak nála. Miért nem lehet belátni, hogy mindenkinek a "szép" tetszik, és ha valaki jól néz ki, az nem fog összejönni azzal, aki kevésbé vonzó, mert megkaphatja a jobbat is.
Én is elfogadtam, hogy sosem lesz csinos barátnőm, és a saját szintemen keresgélek, más miért nem teszi ezt?
Azt már hallottad, hogy a szerelem vak? Közhely, de igaz. Én tapasztaltam is.
Baromság ez a kategorizálás. Ismét egy béna, aki idealizmusba csomagolja a lúzerségét! Nem azért nem tud szép nőt meghódítani, mert nem egy kategóriába esnek, hanem mert BÉNA! És a bénasága leplezésére megidealizálta ezt a "kategóriába" sorolást.
uccsó: tiltakozom, ennek az ellenkezője igaz az én környezetemben. sokkal több igazán szép, csinos lányt látok kevésbé előnyös külsejű fiúval. semmi extra nincs a magyarázatban: a fiúk túl tudnak azon lépni, h csak a külső számít (persze vannak és lesznek is mindig olyan éretlenek, akik ezt nem fogják fel soha) és kompenzálják mással az előnytelen külsejüket, mert tudják, h attól még, h nem dzsordzsklúnik, igenis humorosak, jófejek, okosak.
viszont a lányok nagy része önbizalomhiányban szenved, egyrészt mert a nőktől mindenki azt várja el, h ők szépek legyenek, sokkal több teher van rajtuk, ezért kizárólag azzal foglalkoznak, h jobban nézzenek ki (nyilván itt is vannak kivételek, akik már hallottak arról a szóról, h kisugárzás). na szóval most még gyakoribb a szép lány-csúnya fiú párosítás. ennyi.
jó ezt is a korosztály válogatja, én 20on és fölöttiekről ebszéleke, azokat ismerem, lehet hogy a mostani 15-17 éveseknél már teljesen más hogy sőt biztos...amikor én voltam annyi, akkor még így volt...
de igen ahogy szokták mondani a külső megfog a belső megtart, de ez max kapcsolatra igaz, csajozáshoz, elsősorban a külső kell aztán a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!