Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem a saját kategóriájukban keresnek párt?
Egy csomó ember folyton sajnáltatja magát, hogy nem talál párt, de mindig olyanokat néz ki magának, akik sokkal vonzóbbak nála. Miért nem lehet belátni, hogy mindenkinek a "szép" tetszik, és ha valaki jól néz ki, az nem fog összejönni azzal, aki kevésbé vonzó, mert megkaphatja a jobbat is.
Én is elfogadtam, hogy sosem lesz csinos barátnőm, és a saját szintemen keresgélek, más miért nem teszi ezt?
Átlagos pasinak lehet jó nője, ha okos, jó a személyisége,kedves, netán gazdag is...:-)
De ronda hapsinak nem nagyon hinném...vagy csak pénzért. A nők is nézik a külsőt.
Szeretni lehet vkit a külsejétől függetlenül, de hogy szexuálisan mennyire vonzó, az már más tészta. Nekem is van egy tüneményes ismerősöm 120 kg-val, imádom, de le nem feküdnék vele soha!
Ez az elmaradott, primitív országokban szokás, mint India.
A "jó kinézet" meg a szépség totál szubjektív dolog.
Nekem pl. nem jön be Brad Pitt, se Johnny Depp; akármenyire is jól néznek ki sokak szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!