Ti anyagilag segítitek a szüleiteket vagy ők titeket vagy mindenki járja a saját útját?
Mindenki a saját útját.
Apámat örömmel támogatnám,de elég jól él anyagilag(jobban mint én) így nincs rá szüksége,hogy támogassam.Igaz,ő sem támogat egy fillérrel sem,bár nem is várom el tőle.
Anyámmal lassan 20 éve nem is találkoztam,így nem is foglalkozom vele.
39/N
Mivel még velük lakom, így egy bizonyos összeggel támogatom őket minden hónapban, ami egyáltalán nem esik nehezemre.
29/F
külön élek párommal és kislányommal
Nem tehetem meg, hogy segítsem őket anyagilag, bár ha megtehetném lehet, hogy akkor sem adnék nekik, ugyanis én úgy érzem, hogy engem soha sem szerettek, bátyámnak segítenek mindig őt támogatják anyagilag az ő gyerekeire mindig vigyáznak, csinálják a kertjüket.
Öcsémet szoktam néha kisegíteni.
23 éves korom óta nem támogatnak a szüleim, akkor sikerült teljes mértékben a saját lábamra állnom.
Én azóta külföldre költöztem, itt alapítottam családot. Budapesten van egy lakásom, amit kiadtam albérletbe, az ebből befolyó pénzt viszont a szüleimnek adom. Nehezen egyeztünk meg ebben, nem akarták elfogadni. Tény, hogy szerencsére nem élnek rosszul, nem szorulnak rá, de nyugdíjasok, és nagyon sokat segítenek nekem, a lakás ügyeit is ők intézik például. Így az lett a kompromisszum, hogy a lakásból befolyó pénzt repülőjegyre költjük, így téve lehetővé, hogy 5-6 hetente nálunk töltsenek egy hetet. Így mindenki jól jár, ők is, mert unokázhatnak, én is, mert látom a szüleimet, és a gyerekek sem távolodnak el a nagyszülőktől a távolság miatt.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!