Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti anyagilag segítitek a...

Ti anyagilag segítitek a szüleiteket vagy ők titeket vagy mindenki járja a saját útját?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 10:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a választ! A félreértések elkerülése végett nem én pontozok le. Nálunk is hasonló a helyzet mint annál aki írta,hogy az anyjuk fizeti tesója hitelét.Tesóm felvette,elba*ta,apu fizeti. /jelzálog a házon/ Anyu meg rezsit nem tud fizetni./külön élnek/Már annak is örülnék,ha csak a szűk kiscsaládunk gondjával kéne törődni....
2012. márc. 30. 20:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Együtt lakunk, én 22 éves vagyok és még tanulok, pénzt ritkán adnak, de ugye a rezsi utánam, kaja stb. ezeket fizetik, meg a buszbérletemet. De mielőtt elkezdtem az egyetemet, volt olyan, hogy külön laktunk, mert másik városban dolgoztam, akkor unokatesómnál és a feleségénél laktam és a saját megkeresett pénzemből vettem meg, ami kellett (unokatesómék nem fogadtak el pénzt azért, mert ott lakom, úgyhogy csak kaját kellett vennem), mert otthonról nem adtak pénzt.
2012. ápr. 10. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!