Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti anyagilag segítitek a...

Ti anyagilag segítitek a szüleiteket vagy ők titeket vagy mindenki járja a saját útját?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 10:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Anyagilag senki nem támogat senkit. Ha ideig-óráig megszorul valaki, akkor persze azért számíthatunk egymásra, de csak kölcsönadunk egymásnak, mivel senki nincs úgy eleresztve.

30/N

2012. márc. 29. 11:23
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Egyikünk se segit a másiknak pedig anyám segithetne nekem de inkább a tesóm hitelét fizeti amit dorbézolásra nyaralgatásra vett fel de rá van terrhelve a házra.bár az talán segitség volt hogy aláírtam a jelzálogkötelezettséget.persze azért hogy ne én legyek a rossz.áztán most anyam szív a tesóm miatt.
2012. márc. 29. 11:25
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

Amikor megtehettük, befizettük 1-2 csekkjüket.

Sajnos az utóbbi időben ők támogatnak minket. Szégyen ide vagy oda, legalább nem halunk éhen.

2012. márc. 29. 11:26
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Szüleim támogatnak minket terménnyel, meg néha hoznak ezt-azt, bár nem szorulnánk rá, csak szívesen adják.

Párom szülei nyakig vannak adósságban (önhibájukból), volt, hogy kértek pénzt, mióta párom velem él, nem adott nekik. Eleget élősködtek rajta.

2012. márc. 29. 11:40
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki a saját útját járja. Az egyik előző válaszolóhoz képest én is úgy érzem, a testvéremet sokkal jobban támogatták (bejárta Európát családi pénzen, mialatt én adtam haza az ösztöndíjamat mert kell a rezsibe), ezek után úgy érzem, nem sokkal tartozom nekik.

Egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy adminisztratív okok miatt nem kaptam meg a béremet 2 hónapig noha dolgoztam, épp egy költözés után ami eléggé felette a megtakarításaimat - akkor rá lettem volna szorulva kölcsönre addig, ameddig a bürokratikus ügyek rendeződnek, erre az apám azt mondta: aki sajnál, az adjon nekem pénzt. Megoldódott a dolog, igaz, volt pár nap a végefele hogy kenyeret tudtam venni más semmit, de aztán egyenesbe jöttem. Ezek után viszont engem sem különösen érdekelnek a pénzügyei...

2012. márc. 29. 11:58
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Egymást támogassuk, úgy ahogy tudjuk. Másként ők sem lennének meg és mi sem. Ebben a mai világban össze kell fogni.
2012. márc. 29. 13:15
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki válaszolt a kérdésre miért lettünk lepontozva?
2012. márc. 29. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
17: mert az is baj, ha segjtesz anyagilag, az is ha nem. Én egy olyan vagyok, aki épp nem, és kifejtettem azt is, hogy miért nem (15 hsz), és én is le lettem pontozva. Ennyit ér az emberek esze :)
2012. márc. 29. 13:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Jelenleg tanulok, nincs semmiféle végzettségem, a diákmunka meg igen ritka vendég az órarendem miatt... Szóval nem nagyon megy. De előfordult már, hogy úgy tudtam segíteni a szüleimet, hogy a diákmunkából pont sikerült fedezni az albérletemet, kemény két hónapig. Az is jobb, mint a semmi, szerintem.

Ha elvégzem ezt az izét, remélem, hamar találok olyan munkát (a reményhal...), amiből haza tudok küldeni valamennyit. Az a legkevesebb. (Tudom, hogy tiltakozni fognak, hogy ugyan nekik nem kell segítség, de hát, na. Ha megtehetem, segítek; ha nem jön össze, hát sajnos nem fog menni.)

2012. márc. 30. 02:24
 20/22 anonim ***** válasza:
13:15-ös vagyok. Mi rosszat írtam? Ennyire gáz hogy segítsük egymást?
2012. márc. 30. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!