Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/Barátnők! Ti milyen gyakran főztök rendes kaját? Olyat, ami nem por/ilyesmi? Férjek/Barátok, ti minek örültök jobban?
Azon gondolkodtam, hogy milyen gyakran van az, hogy veszek valami gyors port vagy szószt, főzök tésztát/rizst, sütök egy kis húst és kész, vagy por alapból chilisbabot + ilyenek... Ti milyen gyakran főztök ilyen "gyorskaját"?
Az egészség annyira nem érdekel, szóval ezt a tényezőt figyelmen kívül hagyhatjuk...
Azt hiszem itt egy kisit kilógok, ezt tanultam.. Jártam is az üzemekben.. Mindenfélében..Nagyjából tisztaban vagyok vele miben mi van, és hogyan..
Porokat az adalékok miatt nem, ha meg tudom olsani másképp.. Éppen eleg az egyéb fel dolgozott termékekben lévő. Másrészt szerintem finomqbba friss vagy frissen őrölt fűszerrel készítni
Egyébként otthon is permetezni kell sajnos a növényeket..( kivéve pl ha csak a keumplibogarakra szánt napi időd 1 óra, és ugyanez minden növényre)
De ez mar egy más kérdés..
Aki em hazsnál mirelitet,maz a saját termését ugyanúgy fagyasztja,,
Ugye a. Mirelit árut a kereskedelemben forgalmazott fagyasztott árura érti mindenki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!