Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek/Barátnők! Ti milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek/Barátnők! Ti milyen gyakran főztök rendes kaját? Olyat, ami nem por/ilyesmi? Férjek/Barátok, ti minek örültök jobban?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy milyen gyakran van az, hogy veszek valami gyors port vagy szószt, főzök tésztát/rizst, sütök egy kis húst és kész, vagy por alapból chilisbabot + ilyenek... Ti milyen gyakran főztök ilyen "gyorskaját"?

Az egészség annyira nem érdekel, szóval ezt a tényezőt figyelmen kívül hagyhatjuk...

2015. jan. 28. 22:57
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is igyekszek elkerülni a gyors kajákat porból, de van, amit kifejezetten szeretünk, például a csilis babot, vagy a mirelit pizzát. Ez utóbbit inkább spórolás miatt szoktam venni néha. De 95 százalékban eredeti alapanyagokból főzök, mert azt tudom, hogy a párom is jobban szereti.
2015. jan. 28. 23:30
 12/42 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk a por kaja az max carbonara szósz. Ja meg még valamim akit apárom szokott. Hetente 2-3-szor főzök. Reggel 7-kor elmegyek itthonról és este 6-ra érek haza. Nekem se kedvem, se időm nincs főzni minden nap, mert a főzés mellett van még egyéb házimunka amit megkell csinálni. Én nem vagyok ennyire ráállva az egészséges konyhára. Van, hogy fagyasztott alapanyagból főzök.
2015. jan. 28. 23:32
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
Én szeretem az ilyen "gyors" kajákat, pont azért, mert viszonylag gyorsan megvagyok velük. Annyi más dolog van amit lehet csinálni, sajnálnám az időt a főzőcskézéssel tölteni. Amúgy szeretek főzni, de inkább hobbi szinten. Néha elkap az ihlet, de ez tényleg csak nagyon néha van. Minden nap nem bírnám csinálni. Ha meg már elegem van a műanyag kajából akkor még mindig lehet rendelni, vagy étterembe menni. A barátom elég sokféle ételre érzékeny, szóval ő ezt teljesen magának intézi. A hűtőben, polcokon is külön vannak választva az ő speciális kajái, hogy még csak véletlen se keverjük össze.
2015. jan. 28. 23:34
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

Engem meglepnek a válaszok. Nem tudok főzni, nem is vagyok elég kreatív hozzá, én sokszor csinálok poros spagettit meg ilyeneket. Nem tudok szószokat csinálni.

Viszont pont ezért mindig ott vagyok a "poros" polc előtt, és tele van harmincas, negyvenes, ötvenes hölgyekkel és a kocsit toló férfiakkal, és alig férek oda. És ez minden héten így van. Mindig el is csodálkozom, hogy ha ezek a nők ezt nevezik főzésnek, akkor én tudok főzni? Ennyi lenne a főzés? Én tudom, hogy nem, de akkor kik állnak előttem sorban, ha itt mindenki bioparadicsomból csinálja a bolognai szószt?

2015. jan. 28. 23:35
 15/42 anonim ***** válasza:
74%
Mellesleg elég szexista a kérdés, feltételezi, hogy a férfiak képtelenek főzni, és csak bezabálják, amit eléjük tesznek.
2015. jan. 28. 23:36
 16/42 anonim ***** válasza:
90%

Én csak 2-3 naponta főzök, egyrészt, mert szerencsére a Párom is szeret és tud is (őszintén szólva jobban, mint én), meg elve mindig jó nagy adagokat főzünk, minimum másnapra, és legfeljebb a köretet variáljuk hozzá a változatosság kedvéért.

Zacskós, por, félkész, kész ételeket nem szoktunk enni, az egyetlen kivétel az üveges tésztaszósz, főleg télen, de az is olyan, amiben nincs semmi adalékanyag.

Mondjuk nekünk az egészség fontos szempont, ha valamiben hajlandó vagyok megfizetni a jobb minőséget, az pont az élelmiszer - más dolgokon könnyebben meg ügyesebben tudok spórolni.

2015. jan. 28. 23:47
 17/42 anonim ***** válasza:
85%
Én is szoktam mirelit dolgokat venni,de csak 1 vagy 2 fajtát eszünk meg azokból is,mert a többi nem nyerte el a tetszésünket!Minden nap főzök,mi nagyon húsosak vagyunk,szóval 1 hétből 5 napon biztos hogy hús van valamilyen formában!Szóval gyors kaját mint például pizza,hamburger,ilyesmi egy hónapban max 2x fordul elő,és a "bolti" süteményekkel is így vagyunk,valahogy én nem tudom jó ízűen elfogyasztani őket,főleg hogy vannak rossz tapasztalataim velük kapcsolatban!
2015. jan. 29. 00:00
 18/42 anonim ***** válasza:
93%

"Mellesleg elég szexista a kérdés, feltételezi, hogy a férfiak képtelenek főzni, és csak bezabálják, amit eléjük tesznek."

Hehe, nekem is szemet szúrt, mondjuk inkább olyan szempontból, hogy miért olyan marha törvényszerű, hogy a nő főz? :D

Amúgy sajnos van azért alapja az általánosításnak, elkeserítően sok családban ez van, hogy a férj bezabálja, amit elé raknak, azt kész, mondhatni tényleg ez az átlag. Nálunk amúgy nem, tehát nem magunkból indulok ki, a férjem imád főzni, és nagyon jó is benne, ezért úgy 80 százalékban ő főz. Én is tudok, de tényleg annyira szereti, kifeszegetni nem fogom a fakanalat a kezéből, hogy márpedig én vagyok a nő, ezt nekem kell csinálni :D

A kérdéshez: mi néha szoktunk ilyeneket, inkább azért, mert van, amiből kifejezetten a poros fajtát szeretjük, de azért nem ez az általános felállás.

2015. jan. 29. 00:34
 19/42 anonim ***** válasza:
2-3-4 naponta főzök, friss alapanyagokból. Porból nem szokta. Régebben havonta egyszer csináltam gyorslevest, vagy paradicsomszószt, stb... De 1 éve már semmi ilyet nem készítettem. A saját egészségünk miatt csinálom, és azért mert főzni is szeretek.
2015. jan. 29. 01:07
 20/42 anonim ***** válasza:
83%
Mindketten főzünk, kinek hogy van rá ideje. Párom asztala az összes rántott cucc, a palacsinta, rizs és a rántotta, enyémek a pörköltek, húsok, gulyás, házi hambihús és társai. Félkész kaját néha, de ez kimerül páromnál a tésztaleveseknél, nálam meg a csirke-sajtkrém cuccoknál... mondjuk évente 3-4 alkalommal. A friss alapanyagot szeretjük, mivel teljesen más az íze, és olyan a menü, hogy ne kelljen sokat szarakodni vele, illetve 3-4 napig kitartson. Amikor meg nem, akkor ki mit talál, azt eszi!
2015. jan. 29. 01:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!