Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek/Barátnők! Ti milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek/Barátnők! Ti milyen gyakran főztök rendes kaját? Olyat, ami nem por/ilyesmi? Férjek/Barátok, ti minek örültök jobban?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy milyen gyakran van az, hogy veszek valami gyors port vagy szószt, főzök tésztát/rizst, sütök egy kis húst és kész, vagy por alapból chilisbabot + ilyenek... Ti milyen gyakran főztök ilyen "gyorskaját"?

Az egészség annyira nem érdekel, szóval ezt a tényezőt figyelmen kívül hagyhatjuk...



2015. jan. 28. 22:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Minden nap főzök.Leginkàbb friss alapanyagokból, de havonta 1-2szer előfordul hogy poros/mirelit alapú étel kerül az asztalra.
2015. jan. 29. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/42 anonim ***** válasza:
84%

Soha nem főzök ilyen jellegűen gyorskaját, hogy porból... Semmivel nem gyorsabb, mint rátenni a paradicsonszószt és fűszereket szerintem..


Gyors kaja nálunk a sültkrumpliban merül ki, hozzá grillezett husival...vagy ritkan rántott sajt ( ezt fagyasztva veszem, mert másképp egyrészt nem gapzdasagos masrészt őszinte leszek, nekem nem megy)


Vagy a végképp gyors, az a gyros, olyan helyen lakunk, ahol a közelben van egy jó bódé, és olcsó is, sok húsival, zöldseggel. Este 10-ig vannak, ugyhogy tuti adu...


Egyébként a leggyorsabb étel a főzelék szerintem, ha az emer csinal fasírtot előre legombőcozva a fagyasztoba, akkro csak sütni kell, konzerv, vagyfagyasztott zöldségből 10-15 perc alatt vn étel az asztalon.. Mundig még szinte kabatban szoktam feldobni főni, és mire levetkőzöm, átöltözöm, csak habarni, vagy rántani kell, plusz a fasírtot sütni...


A férjem pedig minden húsnak örül, ha nem az akkor a paprikáskrumpli.. Ezen mindig nevetek,mhogy miért pont az..de ezt szereti :)

2015. jan. 29. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/42 anonim ***** válasza:

Elég gyakran, és viszonylag nagy mennyiségben, de sohasem porból, hanem a nálunk jól bevált rizs+hús szokott lenni. Régebben főztem ilyen poros, előre elkészített tésztát, meg sütöttem mirelit pizzát, de háborgott a fehér liszttől a gyomrunk. Amit nagyon szeretünk, az a sütőzacskóban sütés. 2 kiló csirkemellet is meg tudunk vele sütni egy óra alatt szinte előkészítéssel együtt. Csak beledobálom a hozzávalókat, és mehet a sütőbe, aztán felügyelni sem kell, csak kivenni, ha csörög az óra. Ezt mi utána lefagyasztjuk, és van kaja pár napig, ha megunjuk, akkor meg később is bármikor kiolvaszthatjuk.


Minden héten egyszer, vagy kétszer főzünk így, és mindig szempont, hogy gyorsan kész legyen. Ráadásul mindig nagyon finom. Csináltam már baconbe tekerve, sajttal töltve,füstölt szalonnál és fokhagymával tűzdelve, szójaszósszal leöntve, majorannásan gombával, édesburgonyával és vajjal (ez utóbbi különösen finom, és elég mellé 1 nagyobb édesburgonya, meg a gombából is két kiló hús mellé 12 kis gombafej.


Csilisbabot a férjem szokott csinálni, babkonzervből, darált húsból, az is pillanatok alatt megvan, és ahhoz sem kell por alap, bár mi a mexiói bab-kukoricakonzervből csináljuk, lehet, hogy abban hasonló dolgok vannak.

2015. jan. 29. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/42 anonim ***** válasza:

Néha megkívánom a zacskós műanyag kaját, ilyenkor zacskós levest veszek, esetleg uncle ben's szószt.

Màst nem igazán szoktam. Amíg nem tudtam főzni, elég gyakran vettem alapokat, aztán megtanultam alap nèlkül elkészíteni.

2015. jan. 29. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/42 anonim ***** válasza:
87%

Az én párom spagettimániás, sokáig porból csináltam (a hagyományos nem ízlett nekem), de találtam egy finom receptet, igyekszem elhagyni a porokat.

De néga muszáj gyorskaját ennünk, nem mindig érek rá otthon főzőcskézni, van életem is:)

2015. jan. 29. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/42 anonim ***** válasza:
Heti 5x főzök. Nem használok semmilyen por és ehhez hasonló műalapokat. Ilyeneket főzök: paprikáskrumpli, főzelék, rántott/sült/párolt húsok, pörkölt, pizza (saját gyúrt tésztából), brassói, rizses hús, milánói makaróni, bolognai spagetti (egyik sem porból), levesek, lángos, hagymás máj stbstb.
2015. jan. 29. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/42 anonim ***** válasza:
54%

A gyerek előtt sokat ettünk ilyet. Akkor sokkal többet dolgoztunk, ez volt a legegyszerűbb.


Most heti 2-3x főzök.

Mirelitet szoktunk venni, főleg ilyenkor télen, párolt zöldséget vagy főzeléket, rakott dolgokat csinálok belőle. A férjem néha vesz olyan 1 adagos levest, amihez forró vizet kell adni és pár perc alatt kész.

2015. jan. 29. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/42 anonim ***** válasza:
68%
Általában kétnaponta főzök.
2015. jan. 29. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/42 anonim ***** válasza:
Kétnaponta főzök,mirelitből a zöldségeket szoktam használni,porokat nem.
2015. jan. 29. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/42 A kérdező kommentje:

Szxeista a kérdésem. xD Elnézést, csak engem ez az oldal érdekel, mivel nálunk a férfi nem főz (helyette megcsinál sok mást), és ez érdekelt. De ez gyakorin fel se merül, itt mindenki provokálni akar, az, hogy valakit valami érdekel, olyan nincs. :D


Köszönöm a válaszokat! De még ha pénzben esetleg jobban ki is jöttök a piaci alapanyagokból, időben már nem, ugye?

2015. jan. 29. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!