Barátnők, feleségek! Ti mennyire nézitek meg a férfiakat? Utcán, filmben, neten. Akárhol?
Dehogy gáz, hiszen nem is akarsz tőlük semmit, de ha jó rájuk nézni, miért ne tennéd?
Én inkább a nőket nézem meg, mert sokkal több szebb van közöttük, mint a férfiak között, legalábbis az én ízlésem szerint. Gyengém a bájos arc és a szép mell ;) Én se cserélném le a párom, azt pedig tudja, hogy tetszenek a szép nők, néha felhívom egy-egy szépségre a figyelmét, ő nem jó az ilyesmiben. Gyűjteményem is csak nekem van meztelen nőkről (férfiakról is, de az sokkal kevesebb), igaz, én akarok megtanulni embert festeni.
Az pedig kicsit sem érdekel, mások mit gondolnak erről. Sokkal boldogtalanabb életem lenne, ha azt figyelném, idegenek és ismerősök szemében mi a gáz.
Azért van a szemünk, h nézzünk :)
Azt szokták mondani, h hűséget fogadunk, nem vakságot :)
Én is megnézem a jó pasikat, akárhol.
Egy fontos szabályt viszont betartok (ahogy a férjem is), egymás társaságában nem tekergetjük a fejünket más nők/pasik után, mert az tiszteletlenség a másikkal szemben.
Nagyon semennyire. Észreveszem, ha egy pasi nagyon jól néz ki, de valahogy nincs igényem rá, hogy sokáig legeltessem rajta a szemem, de nem vagyunk egyformák. Engem a külsejével nem igazán tud megfogni egy férfi, inkább a viselkedésével.
Nem, egyáltalán nem gáz, nézelődj csak nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!