Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti miért csaljátok a férjetek?
7 - es vagyok. Kedves kerdezo, latom nagyon frusztralt vagy. Feltettel egy kerdest, amire valaszoltunk. Kaptal mar tobbfele valaszt is. Erre magadbol kikelsz es tamadod a valaszokat. Miert? Ezek szerint csak arra vartal, hogy jojjon valaki, akibe belekothess. :) Igy tenyleg nincs ertelme kerdezni. Gyanitom, teged csaltak meg. :)
Nem tiniribikrol beszeltem, akik attol erzik menonek magukat, hogy pasirol-pasira szallnak. Olyat sem allitottam hogy tamogatom a megcsalast, sot, kulon leirtam hogy ELITELEM. Ebbol is latszik, hogy teljesen elvakult vagy es csak veszekedni akarsz. :)
De elmeselem neked a nagynenem tortenetet. Aztan frocsoghetsz tovabb, mert te nyilvan jobban tudod mint azok, akiket kerdeztel.
A nagypapam egy hatalmas hazat iratott a nagynenemre es a ferjere tok ingyen. A ferje egy tipikus egesz nap bent ulos, lusta dog. Egy ido utan a nagynenem arra eszmelt, hogy semmivel sem tudja kimozdĂtani a ferjet, mert csak a tv elott ul, zabal, hizik, lustul. Telen elnezte a nagyur meg azt is, hogy a nagynenem a 4-5 eves kisfiukkal hordja be a fat a kazanhazba. Mindezt ablakbol, a jo meleg hazbol, ugy, hogy mindketten dolgoztak, raadasul ugyanannyit es ugyanott. Semmivel sem volt tobb dolga. Szorakozni nem mentek sehova, mint ahogy mar emlitettem a tv erdekesebb volt. A ferj igenytelen volt es lusta. A szex is ellaposodott, mert csak arrol szolt hogy meglegyen. Sehol egy simogatas vagy becezgetes. Meg a mindennapokban sem. Ment ez egy darabig, aztan par ev alatt besokallt a feleseg. Lett egy szeretoje, de a ferj meg igy sem volt hajlando valni es a mai napig sem az. Neki kenyelmes volt az ingyen hazban, es meg o fenyegette meg a nagynenemet, hogy ha elvalik, viszi a haz felet (amiben egy fillerje sincs es nem is volt, tekintve hogy a nagypapam epitette es a felujitasra felvett kolcsont is a nagynenem fizeti). Amikor munkanelkuli volt a ferj, meg arra sem vette a faradtsagot, hogy felmosson vagy fozzon. Tv - t nezett es zabalt egesz nap. Szerinted egy ilyen embert nem okkal csalt meg a nagynenem? Nem hianyzott neki a torodes, a figyelem a mindennapi hajtasok utan? Bizony az atlag ilyen es ehhez hasonlo okok miatt lep felre es ismetlem magamat, NEM tiniribikrol kerdeztel, hanem felesegekrol. (!) Senki sem allitotta hogy minden no emiatt lep felre, de a legtobben igenis pontosan a torodes es a partnerseg hianya miatt. Hat ezt messze nem f@xhianynak neveznem...
Amikor azt mondod hogy minden nonek meg kellene ertenie hogy a parja epp rossz idoket el es nincs lelki energiaja arra, hogy megadja ezt a pluszt a nonek, akkor azt mondom hogy igazad van. Ugyanez ervenyes forditva is. De nem a vegtelensegig. Nem mindegy, hogy van a ferjemnek 1-2 rossz honapja, vagy epp fel evig - evekig nincs koztunk semmi izgalom, semmi szorakozas, torodes vagy kozos orom/program. Az hogy valaki rossz idoszakot el, nem osszekeverendo az allandosult onsajnalattal. Ez mindket nemre ervenyes es akar no, akar ferfi a megcsalt, nem a masikat kell okolni azert, mert nem sajnalgatja es mellozi a torodest egy eleten at. Nagyon sok megcsalasnak EZ az oka (a noknel tobbsegben ez). En csak a kĂŠrdĂŠsedre valaszoltam, ha elfogadod, ha nem.
Kedves Kérdező, egy nő félrekefélése csak annyira normális, mint egy pasié.
Én is megkérdezhetném: Kedves férfiak, ha szeretőtök van, miért nem váltok el?
Hagyjuk már ezeket a hetente feltett demagóg kérdéseket!
ma 23:00
Te félre értesz engem,én teljes mértékben elfogadom amit mondasz és azt is tudom hogy nem tini ribikről beszélsz,de azzal viszont bocsi,de nem értek egyet hogy te helyesled a a ribi hűtlen barátnőid megcsalásait.Mert arra hivatkozól,ha egy nő nem kapja meg az érzelmi töltetet,akkor már fel jogositja a megcsalásra.Ez azért elég érdekes.Ha valaki nem érzi jól magát egy kapcsolatban,ezért vagy azért,akkor miért kell átb..szni a másikat és megalázni?Nem egyszerübb,az hogy odaállunk és közöljük hogy vége?És nem egyik ágyból a másikba megyünk?Ha neked ez helyes,akkor saját magadat minősited,és függetlenül attól hogy tinikről beszélünk vagy sem,mert aki arra hivatkozva,felhatalmazza magát arra hogy félre keféljen,mert a férje kicsit belustult,az kortól függetlenül egy büdös ribi.:)
".Leléptem fél év nulla szex után.De nem csaltam meg."
Mindenki más milyen! Minden kapcsolat más helyzet. Ne ítélkezz, mert te valahogy cselekedtél.
Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol bő fél évig nem volt szex, és nem csaltuk meg egymást, és volt olyan is, ahol rendszeres szex mellett is megcsaltam. Nem 20 éves vagyok, kritikát nem kérek. Kevés ember van, aki tökéletes, és soha nem hibázik.
Majd ha nem 20-on, 35 alatt leszel, hanem mondjuk 40-50-60 felett, akkor mondj ítéletet. Pár gyerekkel, közös háttérrel. Nem minden olyan egyszerű és fekete-fehér, mint 20-én évesen gondolni.
kevesen fognak elválni egy alapvetően, évtizedekig jól működő kapcsolatban, ahol gyerekek, közös vállalkozás, és rengeteg közös élmény is tarkítja a múltat, egy hiba miatt. Én megcsaltam a férjem, nem tudok arról, hogy ő is, de ha kiderülne, egy malőr miatt egyikünk sem adna fel mindent. A kapcsolatunk ennél sokkal több, hogy egy kósza dugásról szólna. Ja, és nem lebuktam, hanem elmondtam neki.
Régen rossz a kapcsolat, amit csak a szex tart össze.
A párom a lelki társam is. Ugye nem gondolod komolyan, hogy azért felrúgunk mindent, mert valakit 10 évben 1x elkapott a hév?
Kerdezo, 23:00 - as vagyok. Erre azt tudom mondani egyreszt, hogy nem az volt a kerdesed/keresed hogy vitassuk meg, helyes - e a dolog vagy sem. Az volt a kerdesed, miert teszik a felesegek azt, amit tesznek. Errol ennyit.
Masreszt nem olyan egyszeru a dolog 40-50 evesen, tobb gyerekkel, kozos vagyonnal, foleg ha az egyik fel csak eloskodik, amit birosagon tizenakarhany ev hazassag utan nagyon nehez bizonyitani. A dolog nem fekete es feher. Tudod, nagyon sok ferj - ahogyan feleseg is - TUDNAK a megcsalasrol, csak szandekosan ignoraljak. Innentol nincs mirol beszelni, foleg amikor az eltavolodas miatt boritekolva van a megcsalas. Aki evek ota elhanyagolja a kapcsolatat es megcsaljak, azt ne haragudj, de nem tudom sajnalni.
A baratnoimrol annyit, hogy nem baratnok (ilyet mar megint nem mondtam, te nagyon sokat koltesz) hanem kokretan egy csaladtag, a tobbi pedig ismeros, de egyik sem gyermektelen 20 eves. Es messze sem ribi. Azt sem neveznem ribinek, akinek a ferje egy iszakos, elveri a penzt meg meg is uti, de valni persze nem olyan egyszeru a kozos hazbol, kozos gyerekkel egy agressziv ember mellol. De tudod mit? Ugyanez vonatkozik arra, aki sem nem lusta, sem nem agressziv, hanem egyszeruen csak magaval van elfoglalva es a parja egyertelmu jelzeseit sem veszi. Nem, nem tudom oket sajnalni es ha te egy kiegyensulyozott ember lennel, ugyanezt mondanad. A megcsalas nem elfogadhato normalis (!!!) embereknel akik azt hiszik hogy minden rendben es teszik a dolgukat, de amikor a par egyik fele nem hall, nem lat, nem figyel, nem torodik es ne adj' isten meg sem lehet tole szabadulni mert vinne meg azt is a valas soran ami nem az ove vagy epp felholtra verne a parjat (ez nagyon gyakori hazassagban) akkor nem hagy sok valasztast. Mellesleg ha o nem tiszteli meg a parjat, miert varhato ez el visszafele? Logikatlan.
Na mindegy, nem is forumozni vagyok itt. Viszont ha ennyire kialakult velemenyed van, te tulajdonkeppen nem is vagy kivancsi masera, sot... Te mar eldontotted magadban hogy mi miert van es itelkezel is. Nem is a valaszokkal vagy igazan elfoglalva, hanem azzal hogy cafold az enyemhez hasonlokat es az "erkolcsileg helyes - e" kerdesen ragodj. De nem ez volt a kerdesed. Lepj tul azon hogy megcsaltak es pont, legkozelebb figyelj jobban a kapcsolatodra, mert egy megcsalasnak mindig vannak jelei. Biztos vagyok benne hogy idosebb vagy nalam, de tapasztalatlanabb is, ezt latom. Te ugy gondolkodsz, mintha egy par eves kapcsolatrol (!) lenne szo, de ne keverd a hazassaggal. Abbol nem egyszeru kilepni es velemenyt alkotni is mashogyan kell. Egy kapcsolatban konnyu azt mondani hogy "Figyelj, ennyi volt" Egy hazassagban mar nem igy mukodik. Neha kicsit ki kell bujni az onsajnalat mogul es az osszes tenyezot figyelembe venni.
Kérdező!
Az összes nő aki letámad a kérdésedért, kivétel nélkül tisztes feleség és példás családanya!
(De csak amíg látótávolságban van a párja.)
Amúgy tisztességes választ egyiktől sem fogsz kapni arról, hogy azért csalják a párjukat, mert imádnak más pasikkal dugni.
Ehelyett koncepciókat gyártanak és komplett regényeket írnak a "szemét férfiakról".
Érdekes, hogy mindig az a férfi a "szemét" amelyiket csalják éppen.
Feljebb írta valaki találóan -mivel még itt is a legtöbb nő hazudozik-, hogy "ha mindenki ilyen korrekt lenne, akkor most miről hazudoznánk itt egymásnak?!"
Egyetértek vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!