Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti miért csaljátok a férjetek?
Nincs válasz
Így ezek szerint senki nem csalja a férjét!
Na ez tök jó hír!
Igaz én nem csalom és nem is csaltam meg soha a férjem. De a férjem előtt is volt életem, ott viszont nem voltam a hűség mintaszobra néha-néha.
A nők legtöbbje érzelmi alapon szexel. Jobban vonzódik szexuálisan a kiszemelt pasihoz mint a megszokott partneréhez. Esetleg az új pasas jóval többet bókol, nőként kezeli nem egy megszokott "ruhadarabként". Ha egy nő otthon mindig csak a csesztetést és unalmat kapja, naná hogy ha találkozik egy jóképű pasassal aki 2 szép szót szól hozzá rögtön a karjaiba omlik. Ezt hívják szeretéhségnek.
Ha viszont otthon mindezt megkapja akkor nem kacsingat félre.
"A nők legtöbbje érzelmi alapon szexel."
EZ pont nem igaz, csak szeretnének sokan hinni ezt a közhelyet. Egy nőben is lehet ugyanolyan vágy, mint egy pasiban, érzelmektől függetlenül.
ma 22:11
Egyetértek!Csak jobb így tálalni,másképpen rámondanák hogy ribizli.
Érdekes még is sok nő belemegy az egyéjszakás kefélésekbe.Vajon pár óra alatt olyan érzelmek szabadulnak fel?Na na persze.Csak én ezt nem hiszem el.Ugyan úgy kefélni akarnak,ennyi,érzelmek ide vagy oda.Csak porhintés...
Mármint előző üzenetem 22:08-nak ment.
ma 22:11
Oké látom te még hiszel a mesékbe,és ilyenekkel meglehet vezetni.Ha egy nő szeret,akkor megérti hogy éppen olyanod van,hogy magaddal kell foglalkoznod kicsit,mert kell,vannak ilyen időszakok.Aki meg félre kefél,az a másikra probálja rákenni hogy persze nem foglalkozott velem,akkor végre mehetek keefélni.Szóval akkor ki szeret kit?Aki megcsalja a másikat,az biztos nem szereti és nem szerette a pasit.Ha egy nő szeret egy férfit,akkor türelmes vele,és nem megy el máshova tárogatni.:)Ennyi.Van még kérdésed?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!