Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Ti miért csaljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Ti miért csaljátok a férjetek?

Figyelt kérdés
Olyan írjon aki csalja.Mi az oka?Anyagi,érzelmi vagy szexuális jellegű problémák?Ha csaljátok,akkor miért nem váltok el inkább?
2014. nov. 21. 21:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezo, mivel en vagyok a 7 - es, szerintem elirtad es nem velem ertesz egyet. Egyebkent feltetelezem hogy ferfi vagy. Megkockaztatom hogy a 6- os valaszolo is, bar benne nem vagyok biztos. Azert a kerdes megvalaszolasat illene a nokre hagyni, mi tudjuk hogy mi miert van. :) Egyebkent miert teszel fel kerdest, ha csak egy valaszt fogadsz el? :) Igy nem sok ertelme van.

Nokent a legszemelyesebb, legintimebb dolgok kerulnek szoba a noismerosokkel es bar en szemely szerint elitelem a megcsalast nemtol fuggetlenul, erdekes modon minden no ismerosom aki csalta vagy csalja a ferjet, azert teszi, mert nem erzi magat nonek mellette. A ferj nem igenyel kozos programokat, elmaradnak a beszelgetesek, a szex is mar csak a d - gasrol szol, tehat egyszeruen nem kap a feleseg lelki pluszt. Erre egy nonek szuksege van. Amikor jon egy olyan ferfi, aki mellett ujra nonek erezhezi magat, akkor jon a megcsalas. Lehet eroltetni hogy nem igy van es alairom hogy van akit tenyleg csak a f@x erdekel, de az a ritkabb es a nok tĂśbbsĂŠge igenis erzelmi alapon szexel. Torodest barkitol lehet kapni es igen, az akar par ora alatt is kialakul. Itt nem szerelemrol es nem is f@xehsegrol beszelunk. Ott van valaki, aki megnevetteti, aki megdicseri, aki foglalkozik vele, aki nyujt valami ujat, izgalmasat. Ennyi. Ez nem csak a szexrol szol, de nem is a mely erzelmekrol.

2014. nov. 21. 22:26
 12/39 anonim ***** válasza:
37%
Nem hiszek a mesekben es nem kell elhitetni velem semmit, mert no vagyok es ugy gondolom, tudok hiteles valaszt adni. :) Telefonrol kisse lassu reagalni.
2014. nov. 21. 22:28
 13/39 anonim ***** válasza:
6%
#11: Én nő vagyok. Éppen ezért tudom, hogy a megcsaló nők szeretnek menekülni az "én nem kaptam szeretet és törődést" nevű, jól hangzó álarc mögé, és még ők lesznek az áldozatok, hogy szegény csak azért menekült máshova...
2014. nov. 21. 22:30
 14/39 anonim ***** válasza:
16%
Ja, a #6-os voltam.
2014. nov. 21. 22:31
 15/39 anonim ***** válasza:
24%
En sem szerelembol tettem, nem voltunk igazan a toppon, es pont akkor jott valaki, olyan vonzerovel, aminek nem tudtam ellenallni...Ma mar nem teszek ilyet.
2014. nov. 21. 22:34
 16/39 A kérdező kommentje:

Igen nem neked címeztem,de ki lett javítva.Hát nem tudom,akkor ezek szerint,szerinted teljesen normális ha egy nő félrekefél nem igaz?Részemről teljesen mindegy miért tárogat másnak,érzelmi vagy f@zhiány,nekem mind a kettő megcsalás.A kedves barátnőid ha annyira sz@rul érzik magukat a pasi mellett,akkor miért nem szakítanak mielött mással megdugatják magukat?Ja mert ribizlik.Ezt nem fogod nekem kimagyarázni és senki se.

Figyelj igen férfi vagyok,nekem is volt olyan csajom,aki nem volt hajlandó kefélni velem 4 hónapig,mert olyanja volt,nem híztam el,nem voltam igénytelen,nem kaptam tőle semmi pluszt,se érzelmileg,de még szexuálisan sem,azért gondolom hogy nem volt rossz formában,mert elég sok nőakart volna tőlem valamit,de igen kitalálhatod.Nem nem csaltam meg,hanem volt a pofámon bőr,elé álltam és elmondtam neki,hogy ne haragudj én ezt így nem fogom csinálni,vagy változtatunk vagy én befejeztem,vártam még pár hónapot,nem változott semmi.Leléptem fél év nulla szex után.De nem csaltam meg.Szóval nem fogod kimagyarázni nekem bocsi,hogy ha egy nő érzelmileg fekszik le más pasival,az nem egy büdös rib..nc.

2014. nov. 21. 22:35
 17/39 anonim ***** válasza:
40%

Mert mindenkit ún valaki...

Amúgy Téged miért csaltak meg? Nem szexeltél vele eleget?

2014. nov. 21. 22:37
 18/39 anonim ***** válasza:
68%
Nő vagyok, sok mindent tapasztaltam, második házasságomban élek. Én úgy gondolom, hogy a nők esetében is meg van az, hogy ki kell élni magad házasság előtt. "Kipróbálni" férfiakat, járni velük és érzelmi alapon szeretkezni, vagy csak egy éjszakát dugni, vagy csak kefélni összejárni egy ismerőssel. Ki így, ki úgy. Van, aki csak érzelmekkel csinálja, párkapcsolatban, van aki üldözi az egy éjszakákat és van akinek barátság jut extrákkal. Van, aki ezeket kombinálja. Házasodni akkor érdemes, ha már nincs igényed a változatosságra. És ez alatt nem a sex változatos módját értem, hanem a más-más férfit. Ha házasodsz, családot alapítasz, nekem ez már nem fér bele, mint sok más nőnek sem. Ha egy nő szeret valakit, akkor nem lát meg mást. Nekem is csapják néha a szelet, van, hogy hűűűű, de jóóóó pasi kategória, de akkor sem vagyok hűtlen. Nem ér annyit az egész. Bár nyilván vannak nők, akik nem tudnak parancsolni maguknak, bár ez a ritkább. A férfiaknál ez az ösztönösség gyakoribb. Így vagyunk kódolva. Ha egy nő megcsalja a férfit, azt érzelmi alapon teszi. Igen, nem kapja meg otthon a törődést, a gyengédséget, nem tud lelkizni, nem társ a férje. A nők megcsalása veszélyesebb, mert szerelem kíséri többnyire, nem csak a testi vágy. Na persze van megcsalás bosszúból is... de az a nőnek sem jó. Az első házasságomnak én vetettem véget. Nem csaltam, engem sem csaltak, de érzelmileg már semmit nem kaptam meg. Úgy döntöttem megcsalni tök értelmetlen, elváltam. Személy szerint én nagyon nehezen tudnék csalni valakit, ha egyáltalán tudnék. Ott már tényleg valami nagyon nagy gáznak kellene lennie. Remélem tudtam segíteni.
2014. nov. 21. 22:42
 19/39 A kérdező kommentje:

ma 22:37

Kit?Engem?Engem nem csaltak meg.Legalábbis nem tudok tóla,bár amelyik csajom nem kefélt velem fél évig,ott lehet hogy sanszos hogy kezelgette valaki a kis popóját:))De egy a lényeg,én hűséges maradtam.Ő meg beállt a ri..bancok táborába,az én lelkiismeretem tiszta maradt.A többi meg az ő lelki gondja,ha megcsalt.

2014. nov. 21. 22:43
 20/39 A kérdező kommentje:

ma 22:42

Igen tudtál segíteni.Ha ez mind igaz amit leírtál,akkor te egy korrekt nő vagy!Több ilyen nő kellene szerintem.Nem félre kefélni,hanem oda állni a másik elé,és megmondani hogy bocsi ennyi volt,ezért meg ezért.

2014. nov. 21. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!