Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerényen élő feleségek! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényen élő feleségek! Ti nem irigylitek azokat a nőket, akik csak úgy beházasodnak a készbe?

Figyelt kérdés

Nekem és a vőlegényemnek mindent a nulláról kell kezdenünk, szülők nem tudnak támogatni. Nem bírok munkát találni, pedig igyekszem. A párom ugyanígy. Minden apróságot meg kell gondolnunk. Most távúton dolgozgatok álláskeresés mellett.

Van egy csomó ismerősöm, akik meg csak beültek a készbe. A férjnek van lakása, egzisztenciája, pénze, nekik meg annyi dolguk van mindössze, hogy elköltsék. A szülők odaadnák az utolsót is, mindenben támogatják a lányukat.

És szerelemből házasodtak fiatal 30as férfiakkal, nem tatákkal. Természetesen a házasságuk is boldog.

Nem vagyok irigykedő utálkozó ember, csak néha eszembe jut, nekik milyen jó, nekünk meg magunktól kell boldogulni.

2014. nov. 4. 17:26
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
98%

En is a nullarol kezdtem a volegenyemmel...

Raadasul egy masik orszagban tavol a szuleimtol.....

Nem tamogattak anyagilag. Mindenert mi dolgoztunk meg az utolso fuggonytol a mindenig.. Es nem irigykedem. miert? valakinek konnyu az elete valakienk nem.. igy a normalis.

2014. nov. 4. 17:30
 2/45 anonim ***** válasza:
78%
Én ugyanezen szoktam gondolkodni néha, csak én a fordított helyzetben vagyok.A férjem jóval idősebb nálam, nagyon szeretem, és nagyon boldogok vagyunk együtt.Mindenünk megvan, gyönyörű ház, autó, állandóan utazunk. stb.Emellett tanulhatok azt, ami igazán érdekel, mindenem megvan, ruhák, cipők, stb.és annnyira boldog vagyok, hogy néha még magam sem hiszem el, hogy ez tényleg az én életem.De hidd el, hogy ennek ellenére mindenkinek vannak nehézségei, fájdalmai, problémái, mégha nem is az, hogy hogy fizesse be a villanyszámlát.Olyan nincs, hogy egy ember élete tökéletes legyen.És nagyon sok függ attól, hogy az ember milyen párt választ.A régebbi férfiak az életemben mind szegények voltak, egyikkel sem emiatt ment tönkre a kapcsolat, de szerintem ha nincsenek anyagi gondjaitok, igenis sokkal boldogabban élhettek.Ezért kell okosan párt választani.
2014. nov. 4. 17:33
 3/45 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk tökéletes, csak olyanért is meg kell küzdeni, ami másnak természetes.
2014. nov. 4. 17:34
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy irigylik. Akinek több van, jobb van arra irigykedünk. De ez nem baj, emberek vagyunk és nem érzelemmentes robotok. Csak tudni kell ezen felülemelkedni és nem belesüllyedni az önsajnálatba. Még akár egyfajta motivációként is fel lehet ezt fogni.
2014. nov. 4. 17:35
 5/45 anonim ***** válasza:
94%

Nem irigylem, miért irigyelném?

Nem láthatsz bele senki házasságába, és nem tudhatod, hogy mi van a falak mögött. A pénz kevés a boldogsághoz.

Mi albérletben lakunk, nincs autónk sem, nulláról kezdünk mindent. Mindenki megjárja a saját útját.

6/45 anonim ***** válasza:
97%
Mi is nulláról kezdtük a férjemmel, segitség nélkül és mindent magunknak igyekeztünk megteremteni a távolban mi is,ahogyan az 1.-es válaszoló irta.Azóta eltelt néhány év és igen nekem is fáj, nem irigység, mert az nem vagyok,amikor látom,hogy más mennyi segitséget kap és még sincsenek megbecsülve,azok akik segtenek rajtuk.Van akinek könnyen megy, viszont lehet egy idõ után célok nélkül.
 7/45 anonim ***** válasza:
50%
Én pont így vagyok, hogy a páromnak mindene megvan. Nem értem mit irigyelsz. pl. én úgy gondolom hogy azért amink van a párom dolgozott meg, és ugyanígy szeretném ha nem lenne ilyen jó anyagi helyzetben. A boldogság,szerelem, megértés fontosabb egy kapcsolatban mint a pénz.
2014. nov. 4. 17:45
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

Más az irigység es más, ha vagyakozol jobb anyagi korulmenyekre. Az irigység itelkezik, hogy lehuzza a masikat. Nekem a kedves szomszedasszonyombol akkor lett elegem, amikor bejott hozzank, korulnezett es kozolte, hogy neki nincs ilyen szerencseje, nem ment fwejhez wgy gazdag emberhez. Fogalma aem volt rola, hogy mi is a nulláról kezstuk, es mindig is kb egyforma fizetésünk volt. Itt lett

vége a baratkozasunknak.

2014. nov. 4. 17:50
 9/45 A kérdező kommentje:

Azért, mert nem mindegy, hogy megvehetsz e egy tábla csokit a boltban, hogy kényszerből robotolsz egy munkahelyen, amit utálsz, vagy azt csinálod, amit szeretnél.

Hogy nem lehet olyan esküvőd, amire vágytál, nem lehet egyenlőre gyereked, mert nem tudnád eltartani, vagy ez mind nem okoz gondot.

Igen, nem csak a pénz számít, de nagy a szerepe sajnos.

2014. nov. 4. 17:50
 10/45 A kérdező kommentje:

Igazad van, utolsó, nem is az irigység a helyes kifejezés.

Vannak gazdag párok, akikkel összejárunk, de sose szidom őket, a lakásukat, vagy hogy miből gazdagodtak, inkább örülök, hogy meghívnak magukhoz, és nem néznek le, mert nekünk nem megy olyan jól.

2014. nov. 4. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!