Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényen élő feleségek! Ti nem irigylitek azokat a nőket, akik csak úgy beházasodnak a készbe?
Nekem és a vőlegényemnek mindent a nulláról kell kezdenünk, szülők nem tudnak támogatni. Nem bírok munkát találni, pedig igyekszem. A párom ugyanígy. Minden apróságot meg kell gondolnunk. Most távúton dolgozgatok álláskeresés mellett.
Van egy csomó ismerősöm, akik meg csak beültek a készbe. A férjnek van lakása, egzisztenciája, pénze, nekik meg annyi dolguk van mindössze, hogy elköltsék. A szülők odaadnák az utolsót is, mindenben támogatják a lányukat.
És szerelemből házasodtak fiatal 30as férfiakkal, nem tatákkal. Természetesen a házasságuk is boldog.
Nem vagyok irigykedő utálkozó ember, csak néha eszembe jut, nekik milyen jó, nekünk meg magunktól kell boldogulni.
En is a nullarol kezdtem a volegenyemmel...
Raadasul egy masik orszagban tavol a szuleimtol.....
Nem tamogattak anyagilag. Mindenert mi dolgoztunk meg az utolso fuggonytol a mindenig.. Es nem irigykedem. miert? valakinek konnyu az elete valakienk nem.. igy a normalis.
Nem irigylem, miért irigyelném?
Nem láthatsz bele senki házasságába, és nem tudhatod, hogy mi van a falak mögött. A pénz kevés a boldogsághoz.
Mi albérletben lakunk, nincs autónk sem, nulláról kezdünk mindent. Mindenki megjárja a saját útját.
Más az irigység es más, ha vagyakozol jobb anyagi korulmenyekre. Az irigység itelkezik, hogy lehuzza a masikat. Nekem a kedves szomszedasszonyombol akkor lett elegem, amikor bejott hozzank, korulnezett es kozolte, hogy neki nincs ilyen szerencseje, nem ment fwejhez wgy gazdag emberhez. Fogalma aem volt rola, hogy mi is a nulláról kezstuk, es mindig is kb egyforma fizetésünk volt. Itt lett
vége a baratkozasunknak.
Azért, mert nem mindegy, hogy megvehetsz e egy tábla csokit a boltban, hogy kényszerből robotolsz egy munkahelyen, amit utálsz, vagy azt csinálod, amit szeretnél.
Hogy nem lehet olyan esküvőd, amire vágytál, nem lehet egyenlőre gyereked, mert nem tudnád eltartani, vagy ez mind nem okoz gondot.
Igen, nem csak a pénz számít, de nagy a szerepe sajnos.
Igazad van, utolsó, nem is az irigység a helyes kifejezés.
Vannak gazdag párok, akikkel összejárunk, de sose szidom őket, a lakásukat, vagy hogy miből gazdagodtak, inkább örülök, hogy meghívnak magukhoz, és nem néznek le, mert nekünk nem megy olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!