Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerényen élő feleségek! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényen élő feleségek! Ti nem irigylitek azokat a nőket, akik csak úgy beházasodnak a készbe?

Figyelt kérdés

Nekem és a vőlegényemnek mindent a nulláról kell kezdenünk, szülők nem tudnak támogatni. Nem bírok munkát találni, pedig igyekszem. A párom ugyanígy. Minden apróságot meg kell gondolnunk. Most távúton dolgozgatok álláskeresés mellett.

Van egy csomó ismerősöm, akik meg csak beültek a készbe. A férjnek van lakása, egzisztenciája, pénze, nekik meg annyi dolguk van mindössze, hogy elköltsék. A szülők odaadnák az utolsót is, mindenben támogatják a lányukat.

És szerelemből házasodtak fiatal 30as férfiakkal, nem tatákkal. Természetesen a házasságuk is boldog.

Nem vagyok irigykedő utálkozó ember, csak néha eszembe jut, nekik milyen jó, nekünk meg magunktól kell boldogulni.

2014. nov. 4. 17:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, légyszíves írd már le, mégis milyen válaszra vársz? Már feltetted ezt a kérdést vagy ezerszer. Nincs még két napja a legutóbbinak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2014. nov. 4. 19:00
 22/45 A kérdező kommentje:

Nem tetszik, ne nézz rá.

Most minek foglalkozol olyannal, ami nem érdekel, kedves utolsó?

2014. nov. 4. 19:03
 23/45 anonim ***** válasza:
77%
mindenek megvan az ára te legfejebb nem látod mi történik a kasszánál
2014. nov. 4. 20:26
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Félreértesz kérdező, engem tényleg érdekel hogy mi motivál téged. Mi történt amitől ennyire nem bírsz szabadulni ettől a témától?

Éjjel-nappal azon kattogsz, hogy xy-nak mennyivel jobb, neki milyen egyszerű. De ettől neki nem lesz rosszabb, neked nem lesz jobb, sőt.

2014. nov. 4. 20:32
 25/45 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem is tudom.Én az első férjemmel elég rosszul éltem,lakáshitel,személyi kölcsön egyebek,minden forintot az élére kellett rakni,mégis nagyon nehezen boldogultunk,miközben dolgoztunk 3 műszakban,szinte a semmiért.A második férjem jól keres(nem vén trotty,7 évvel fiatalabb mint én),én nem is dolgozom.Azelőtt biciklivel hordtam a gyerekeket,hóesésben,szakadó esőben,oviba-iskolába.Most kocsival viszem őket,sosem ázunk vagy fázunk,a kocsit a férjemtől kaptam,és tudod soha eszembe nem jut,hogy basszus ez nem az én pénzemből van,hanem csak az,hogy mennyivel jobb ez így mint amikor régen szétfagytunk mire a sulihoz értünk.Még megvan a ház amiért ugye megdolgoztam(a volt férjemmel együtt) de nem kötődöm hozzá,nem tölt el büszkeséggel,ha nem lenne sem érdekelne.Nem az a lényeg,hogy miből van,hanem,hogy legyen,és boldoggá tegyen.Inkább élek így,mint ahogyan régen éltem,pedig gyakorlatilag ott mindenért megdolgoztam.Nem tölt el büszkeséggel,hogy azért én dolgoztam meg.Ezt a kocsit amiért nem dolgoztam meg,ugyanúgy a sajátoménak érzem,mint mondjuk azt a kanapét,vagy konyhabútort,vagy házat,amiért megdolgoztam,nincs különbség.Olyan mindegy.
2014. nov. 4. 20:39
 26/45 anonim ***** válasza:
73%

Ne sajnald magad ne sopankodj ne sirankozz.

Tanuld a nyelvet kemenyen kulfoldon csak igy jutsz elore.

Mindenki sajat elete kovacsa a sorsod kezedben van.

2014. nov. 4. 22:25
 27/45 anonim ***** válasza:
91%
Én és a férjem is szegény családból jöttünk, de neki van olyan különleges tehetsége, amivel nagyon jól keres. Egyidősek vagyunk, saját pénzemből jártam egyetemre (munka mellett), 25 éves korunk után ismertük meg egymást. Mindenünk megvan, de nem felejtjük el, hogy honnan jöttünk és én ezt az anyagi biztonságot szerencsének érzem és minden nap hálát adok érte. Bármikor megyünk szülőkhöz, tesókhoz, mindig viszünk ajándékba olyan dolgokat, ami nekik luxus lenne. Meg tudnak élni, nem a számlákat kell befizetni helyettük, de olykor pár új ruha a gyerekeiknek vagy játék, vitaminok, pelenka vagy pl elmegyek anyummal cipőt venni magamnak és veszek neki is, ezek jól esnek, nem érzik magukat cikisen és mégis tudunk segíteni is.
2014. nov. 4. 22:28
 28/45 anonim ***** válasza:
15%

Tudatosan választottam párt.

Mindig a legjobb helyekre jártam szórakozni, étterembe, társasági rendezvényekre.Egyértelmű volt, hogy azonos társadalmi helyzetben lévő partnerem lesz.

Sok jogász, orvos, és más egyéb egyetemi végzettségű barátnőm volt.

Míg egyszer megláttam ŐT, gyönyörű volt, levett a lábamról, de ez oda vissza volt.

Egy külföldi tanulmányútról jött haza, biológusprofesszor az egyik egyetemen.

Mivel családi nyomás miatt csak olyan lányokkal vehettem komolyabbra a kapcsolatot, akik vagy tanultak voltak, vagy a családjuk magas beosztásban volt.

Ő mikor bekerült hozzánk, estélyt adtunk a tiszteletére, mikor bemutattuk a családnak, felénk ez természetes.

megvolt az esküvő, van a fővárosban és a Balatonnál egy kertes házunk, Bécsben is van lakásunk,ha itthontól távol akarunk egy kicsit lenni.

Meg van mindenünk ami kell, én nem dolgozom, a földeimből élek, neki is felajánlottam, de a szakmai karrierje fontos neki.

Esküvőre kapott tőlem egy Audi A4 autót, ami régi autója volt, ebbe beleszámoltattuk.

Minden más ami költség felmerül, az az életkörülményeink miatt rendelkezésünkre áll.

2014. nov. 4. 23:12
 29/45 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó utolsó, de nem ez volt a kérdés.

Köszönöm, hogy előadtak, milyen jómódban éltek.

Miért nem a kérdésre válaszolnak egyesek a dicsekvés helyett?

2014. nov. 5. 01:03
 30/45 A kérdező kommentje:
*előadtad
2014. nov. 5. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!