Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerényen élő feleségek! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényen élő feleségek! Ti nem irigylitek azokat a nőket, akik csak úgy beházasodnak a készbe?

Figyelt kérdés

Nekem és a vőlegényemnek mindent a nulláról kell kezdenünk, szülők nem tudnak támogatni. Nem bírok munkát találni, pedig igyekszem. A párom ugyanígy. Minden apróságot meg kell gondolnunk. Most távúton dolgozgatok álláskeresés mellett.

Van egy csomó ismerősöm, akik meg csak beültek a készbe. A férjnek van lakása, egzisztenciája, pénze, nekik meg annyi dolguk van mindössze, hogy elköltsék. A szülők odaadnák az utolsót is, mindenben támogatják a lányukat.

És szerelemből házasodtak fiatal 30as férfiakkal, nem tatákkal. Természetesen a házasságuk is boldog.

Nem vagyok irigykedő utálkozó ember, csak néha eszembe jut, nekik milyen jó, nekünk meg magunktól kell boldogulni.

2014. nov. 4. 17:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

De...egy kicsit igen. Nem az zavar, hogy másnak van...hanem, hogy nekem nincs.. De annyira nem foglalkoztat a téma, mert úgy gondolom senki élete nem tökéletes..problémák mindenhol mindenkinél vannak, akár van pénze..akár nincs. Egyáltalán nem biztos, hogy akinek anyagi téren nincs oka panaszra, más területen is minden szuper lenne.

Szerelemből házasodtam...nincs saját ház, nincs kocsi, napról-napra élünk, nincs munkám...de majd csak lesz jobb is. Van hol laknunk, van mit ennünk...szeretjük egymást...és majd lesz munkám is...lesz majd több pénzünk is. :) Nem kell kétségbeesni. Minden pillanatban változhatnak a dolgok...jóról-rosszra is...rosszról-jóra is...............ezt senkinek nem szabadna elfelejtenie.

2014. nov. 5. 06:58
 32/45 anonim ***** válasza:
51%

Senki nem dicsekedett a legtobb valaszolo leurta hogy ok is onerobol a nagy semmibol jottek es az onsajnalat helyett torekedtek es tanultak szorgalmasan dolgoztak a nelkulozes alatt.

Soha nem ertettem azokat akik sajat magukat sajnaljak

2014. nov. 5. 14:26
 33/45 anonim ***** válasza:
86%
Mäsodik vagyok.Nekem sem jut soha eszembe, hogy huu milyen rossz, hogy ez nem a sajàtom.Ponthogy tök jo, hogy élvezhetek olyan dolgokat, amikröl azelött nem is àlmodhattam.Pl. az elsö autom egy huszeves kocsi volt, amit magamnak vettem, 5ooezerért.Persze imàdtam, söt mikor otthon vagyok, mindig azt vezetem, de össze sem lehet hasonlitani az Audival, amit a férjemtöl kaptam.Egyébként az én életem sem a shoppingolàsrol szol,a tanulàs mellett dolgozom, van sajàt fizetésem, sajàt bankszàmlàm, tehàt ha ugy adodna, a sajàt làbamon is simàn meg tudnék àllni.Az, hogy a hàzat a férjem épitette és nem együtt güriztük össze, soha nem zavart.Szerintem màst sem zavarna.
2014. nov. 5. 16:01
 34/45 anonim ***** válasza:
65%
Engem zavarna, mert szeretem élvezni a munkám gyümölcsét, legalább tudom, hogy volt értelme dolgozni. De egyébként nem rólad beszéltem elsősorban, hanem azokról, akik nem csinálnak semmit, nem dolgoznak, nem főznek, nem takarítanak, csak kocsikáznak meg shoppingolnak.
2014. nov. 5. 16:48
 35/45 anonim ***** válasza:
50%

"Ez mind szép és jó utolsó, de nem ez volt a kérdés.

Köszönöm, hogy előadtak, milyen jómódban éltek.

Miért nem a kérdésre válaszolnak egyesek a dicsekvés helyett?"

Kérdező, erre mondják, hogy savanyú a szőlő?

Én is mint a többi válaszíró, válaszoltam is a kérdésedre, a saját példámon keresztül.

Arról nem tehetek, hogy téged ez irigylésre sarkallt!

2014. nov. 5. 21:56
 36/45 A kérdező kommentje:

Te érted el? Nem, a szüleid.

Akkor légyszíves ne köss belém, én nem tehetek róla, hogy csórók a szüleim.

2014. nov. 5. 22:13
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azokat irigylem, akik a saját tehetségükből tudnak meggazdagodni.
2014. dec. 21. 18:26
 38/45 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Attól mert irigykedem nekem se lesz több nekik se kevesebb. Akkor meg minek?
2014. dec. 21. 19:58
 39/45 anonim ***** válasza:

Ez normális érzés. Persze, hogy szeretnéd, ha neked is lenne (több).

De vess számot inkább, hogy MID van. Sokmindened van, amit természetesnek veszel most, de ha mindent elvesztenél, rájönnél, mennyi mindened volt.

Engem mostohaapám épp egy éve kidobott otthonró az utcára, tudom miről beszélek. Én is átértékeltem az életet, nem mind arany ami fénylik!!!!

Lehet még Neked is jobb és több, csak igyekezz :)

N26

2014. dec. 21. 20:19
 40/45 anonim ***** válasza:
Mélyszegénységben élünk.Ennek ellenére örülök annak,hogy van minden nap valamilyen szerény ételünk,fedelünk.Mindig azt mondom,sok ember van a világon,aki ennek is örülne,mert éhezik és nincs otthona.
2014. dec. 21. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!