Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényen élő feleségek! Ti nem irigylitek azokat a nőket, akik csak úgy beházasodnak a készbe?
Nekem és a vőlegényemnek mindent a nulláról kell kezdenünk, szülők nem tudnak támogatni. Nem bírok munkát találni, pedig igyekszem. A párom ugyanígy. Minden apróságot meg kell gondolnunk. Most távúton dolgozgatok álláskeresés mellett.
Van egy csomó ismerősöm, akik meg csak beültek a készbe. A férjnek van lakása, egzisztenciája, pénze, nekik meg annyi dolguk van mindössze, hogy elköltsék. A szülők odaadnák az utolsót is, mindenben támogatják a lányukat.
És szerelemből házasodtak fiatal 30as férfiakkal, nem tatákkal. Természetesen a házasságuk is boldog.
Nem vagyok irigykedő utálkozó ember, csak néha eszembe jut, nekik milyen jó, nekünk meg magunktól kell boldogulni.
De...egy kicsit igen. Nem az zavar, hogy másnak van...hanem, hogy nekem nincs.. De annyira nem foglalkoztat a téma, mert úgy gondolom senki élete nem tökéletes..problémák mindenhol mindenkinél vannak, akár van pénze..akár nincs. Egyáltalán nem biztos, hogy akinek anyagi téren nincs oka panaszra, más területen is minden szuper lenne.
Szerelemből házasodtam...nincs saját ház, nincs kocsi, napról-napra élünk, nincs munkám...de majd csak lesz jobb is. Van hol laknunk, van mit ennünk...szeretjük egymást...és majd lesz munkám is...lesz majd több pénzünk is. :) Nem kell kétségbeesni. Minden pillanatban változhatnak a dolgok...jóról-rosszra is...rosszról-jóra is...............ezt senkinek nem szabadna elfelejtenie.
Senki nem dicsekedett a legtobb valaszolo leurta hogy ok is onerobol a nagy semmibol jottek es az onsajnalat helyett torekedtek es tanultak szorgalmasan dolgoztak a nelkulozes alatt.
Soha nem ertettem azokat akik sajat magukat sajnaljak
"Ez mind szép és jó utolsó, de nem ez volt a kérdés.
Köszönöm, hogy előadtak, milyen jómódban éltek.
Miért nem a kérdésre válaszolnak egyesek a dicsekvés helyett?"
Kérdező, erre mondják, hogy savanyú a szőlő?
Én is mint a többi válaszíró, válaszoltam is a kérdésedre, a saját példámon keresztül.
Arról nem tehetek, hogy téged ez irigylésre sarkallt!
Te érted el? Nem, a szüleid.
Akkor légyszíves ne köss belém, én nem tehetek róla, hogy csórók a szüleim.
Ez normális érzés. Persze, hogy szeretnéd, ha neked is lenne (több).
De vess számot inkább, hogy MID van. Sokmindened van, amit természetesnek veszel most, de ha mindent elvesztenél, rájönnél, mennyi mindened volt.
Engem mostohaapám épp egy éve kidobott otthonró az utcára, tudom miről beszélek. Én is átértékeltem az életet, nem mind arany ami fénylik!!!!
Lehet még Neked is jobb és több, csak igyekezz :)
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!