Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mentős/rendőr/tűzoltó felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentős/rendőr/tűzoltó feleségek! Nektek sem mondja el a párotok, ami vele történt napközben?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 18:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
De, mindig megkérezem tőle, el is mondja. Kb. egyébként tudom hogyan telik, mert évekig dolgoztunk együtt.
2014. nov. 6. 18:39
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
ennek mi köze a foglalkozáshoz?
2014. nov. 6. 18:40
 3/17 A kérdező kommentje:
Hogy titoktartás van.
2014. nov. 6. 18:42
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Első vagyok. Elmondja, de nem olyan részletességgel, hogy ki volt nála és ezt meg ezt mondta. Természetesen nem hülye. De őszintén szólva minek is mesélné el percről percre, hogy mit csinált? Nem bízol benne? Azt hiszed erre hivatkozva sumákol?
2014. nov. 6. 18:47
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Titoktartás inkább jogászoknál és orvosoknál van élesebben. És természetesen ilyenkor nem mondja el az ember. Én ügyvéd vagyok, és nem mondok el a családnak sem semmit. Legfeljebb nagyon általánosan, minden konkrétumot mellőzve, felismerhetetlenül.
2014. nov. 6. 18:48
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Van titoktartas,de amig nem ugy adod elo,h a Kenyeres Piroskat az utcankbol holtreszegen hoztakbe a korhazba,addig minden rendben. Siman belefer, h aztmond,kepzeld dragam,ma behoztak egy total elzullott not, hullareszegen, mennyi munkam volt vele.
2014. nov. 6. 18:51
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Én tűzoltóval jártam, de meg tudom érteni, hogy nem akart terhelni a benti dolgokkal. Volt, hogy elmondta, rossz napja van, mert a karjaiban hozott egy összeégett kisgyereket a házból, és már nem tudták megmenteni. Nem biztos, hogy még otthon is erről akar beszélni az ember.
2014. nov. 6. 19:07
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan én vagyok a nő és nem mentőzöm hanem kórházban dolgozom, de lényegében tudok válaszolni a kérdésre :)

Én a páromnak az érdekesebb, fontosabb, viccesebb eseteket el szoktam mondani, de ahogy már írták, nem névvel-címmel együtt és nem is az egészet.

Ha a napomról kérdez a fontosabbakat elmesélem, hányan jöttek, voltak-e nehéz esetek, meghalt-e valaki, de ennyivel nem sértek személyiségi jogot, nevet se mondok, úgyse tudja ki az.

Találkoztunk vicces nevű beteggel amit elmondtam neki, de ez pedig kb. annyi, hogy a telefonkönyvben vagy a facebookon is ugyanúgy ott van.

Vagy amikor egy szomszédot hoztak be azt is mondtam, de miután elbocsátottuk, már abszolút nem volt titok miért volt bent és mi történt vele :)

2014. nov. 6. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:
38%

Én ezekkel a szervekkel dolgozom együtt, személyes adatokat kezelek, így rám ugyanúgy titoktartás vonatkozik. Soha nem szoktam belső ügyekről beszélni, konkrét adatokat megadni (nem is tartok ilyeneket fejben). Max annyit mondok, könnyű vagy nehéz napom volt.

Otthon nem szeretek munkával foglalkozni. Én onnan kilépek, aztán törlődik minden, ami bent volt.

25N

2014. nov. 6. 19:31
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
A férjem rendőr. Általánosságban szokott mesélni a napjáról, nem névvel, címmel mesél. De például amikor karácsonykor dolgozott, akkor elmondta, hogy döbbenetes volt, hogy mennyi családi vita volt stb. A viccesebb történeteket is el szokta mesélni. Én bankban dolgozok, én is szoktam általánosságban beszélni a napomról. Sokszor egyébként nem is a munkáról, hanem munkatársakról, nap közben látott érdekességekről mesél.
2014. nov. 6. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!