Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rendőrségnél kizáró ok-e a...

Rendőrségnél kizáró ok-e a tériszony?

Figyelt kérdés

Tűzoltónak szerettem volna menni de van egy kis tériszonyom.Ami miatt nem lenne szerencsés ha megpróbálnám.

A rendőrségnél van ilyen? illetve milyen próbák vannak erre.

2014. aug. 31. 18:27
 1/2 kartedien válasza:

Kizáró ok biztos, hogy nem. Őket nem érdekli, hogy valaki tériszonyos, ha normálisan elvégzi azt amire vállalkozott az iszonya mellett akkor nincs baj. Fiú vagy lány vagy és hány éves?

Tűzoltónak biztos ne menj ha iszonyos vagy. A rendőrségnél nem olyan gyakori az olyan eset ahol esetleg előjönne viszont a tűzoltó igen.

Próbáld leharcolni az iszonyt mivel ezzel nem könnyű együtt élni. Én 14 éves koromig egészen iszonyos voltam viszont haverok belerángattak a hülyeségbe és felmásztunk egy hegyen levő félig kész kilátóra.

2014. szept. 1. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Alkalmasságin nem derül ki, nem is tesztelgetik. Max később akadályozhat.
2014. szept. 6. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!