Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mentős/rendőr/tűzoltó felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentős/rendőr/tűzoltó feleségek! Nektek sem mondja el a párotok, ami vele történt napközben?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Apám nyomozó. Nem mondja, de nem igazán a titoktartás miatt, főleg azért, hogy minket ne terheljen. Ő csak azzal találkozik, hogy megölték, megerőszakolták, feldarabolták. Egy kezemen meg tudom számolni, hány esetét mesélte el a hosszú évek alatt, de azokat is csak rengeteg idő után.
2014. nov. 6. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Én pszichológus vagyok és meg szoktam beszélni a férjemmel az eseteket. Ő is pszichológiát végzett, de más területen dolgozik, így sokszor segíteni is tud. Persze nevet meg konkrétumokat nem mondok, csak, hogy az egyik esetem és kész.
2014. nov. 6. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk én vagyok a rendőr (nő).

Nagyon ritkán szoktam mesélni a munkámról,pont elég azzal bent foglalkozni.Ahogy kilépek a munkahelyem ajtaján,nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal.Ha újságban olvas valamit olyan ügyről,amihez nekem is közöm volt,akkor elmondom,de természetesen nem megyek bele a részletekbe.

2014. nov. 6. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

Ugyan én nem vagyok mentős/rendőr, stb., hanem szociális munkás, de nálunk is ugyanúgy van titoktartás. De ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem beszélhetek a munkámról, csak azt, hogy nem teregethetem ki a klienseim magánügyeit névvel, képpel, akármivel, amiről beazonosítható. De azt el szoktam itthon mesélni, hogy milyen napom volt, miket csináltam. Nyilván nem úgy, hogy "Képzeld, bejött hozzám a Gipsz Jakab, és hát ne tudd meg, kidobta otthonról a felesége, a Mancika, mert a Jakab csalta őt a Kovács Irénkével." De olyan már simán megesett, hogy beszélgettünk valamiről általánosságban, és példaként felhoztam, hogy ilyen már történt az egyik kliensemmel, és akkor ezt és ezt lehetett csinálni.

Szóval szerintem nem sok köze van a titoktartáshoz annak, hogy a férjed nem mesél a munkájáról, inkább az lehet, hogy nem akar téged belevonni a szakmai életébe, vagy nem akar elborzasztani durvább történetekkel, vagy csak egyszerűen nem szeret ilyesmiről nem szakmabeliekkel beszélgetni.

2014. nov. 6. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Milyen kapcsolat az amiben a páromnak nem beszélek a dolgokról hilmi-holmi titoktartási jogszabály miatt? Persze nem fecsegek el mindenkinek mindet, de ha valamit nem mondok el a páromnak az nem a titoktartás miatt van. Vagy nálatok egy szabály a családon felül áll? Érdekes. Kérdező! Szerintem nincs köze a hivatáshoz!
2014. nov. 7. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Az én férjem rendőr és általánosságban szokott beszélni a napjáról.

Ami folyamatban van, azokat inkább csak utólag meséli el.

Nagyon sok gyerekbántalmazásos és pedofil ügye van, azokról én már nem bírom hallgatni a történeteket, némelyiken sírtam annyira durvák. Azóta inkább nem meséli. Csak azt mondja el, mire vigyázzak, hogyan neveljük a gyerekünket ennek fényében, hogyan lehet kiszúrni egy pedofil hajlamú ember meg hasonlók. De ezek őt is meg tudják ám viselni, pláne, hogy van olyan eset mikor már nem tudják megmenteni a gyereket.

2014. nov. 7. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Ferjem tuzolto, en meg a buntetes-vegrehajtasban dolgozom. El szoktuk meselni egymasnak nagyjabol, hogy mi tortent velunk. De pl. o sem kototte az orromra mikor majdnem felrobbant egy gazpalack mellette (ezt kesobb mondta joval), mint ahogy en sem mondom, hogy AIDS-es tűket probalnak belem nyomni a bortonben. Ez ilyen sajnos, de ahogy elozoleg mondtak, nem akarunk itthon is a munkarol beszelni.
2014. nov. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!