Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, szoktátok magatokat sminkelni? Mit szól hozzá a férjetek? Szereti vagy sem?
Az én férjem nem szereti ha sminkelem magam,viszont én azért néha-néha sminkelek,de azt is csak szolidan.
Persze néha szóvá teszi,hogy minek sminkelek,mert szebb vagyok smink nélkül.
Az en felesegem nem szokott, szemely szerint nekem sem tetszik.
38F
Szoktam. A férjemet nem zavarja.
Egyébként annak mi értelme van, hogy csúnyábbra sminkeled magad?
Mivel az ex munkahelyemen alap elvárás volt (( benne volt a munkaszerződésben, még a körömlakk ajánlott színe( francia, vagy átlátszó,) a smink mértéke( visszafogott, nappali natúr smink)),, a mostani helyen sem árt.
Sok választása nem volt.
Egyébként amikor összejöttünk is sminkeltem.
Szereti is szerencsére, fotósként is funkcional, úgyhogy neki természetes... Volt hogy ki is sminkelt( farsangi maszk, vampírnal, ami "természetesnek" hat, mint a filmekben )
En konkrétan rosszul érzem magam a bőrömben nélküle, a szempillaspirál otthonra is felkerül, ah alapozó...stb nem is
Sminkelek, de csak alapozó és szempillaspirál.
Tetszik neki :)
Szoktam, szempillaspirál, alapozó, pirosító, rúzs.
Szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!