Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, szoktátok magatokat sminkelni? Mit szól hozzá a férjetek? Szereti vagy sem?
Az én férjem nem szereti ha sminkelem magam,viszont én azért néha-néha sminkelek,de azt is csak szolidan.
Persze néha szóvá teszi,hogy minek sminkelek,mert szebb vagyok smink nélkül.
Igen szoktam.. bár most kevesebbet,mert itthon vagyok veszélyeztetett terhességgel de ettől függetlenül szoktam.
Azt is szereti ha van rajtam,azt is ha nincs. változatos,neki tetszik és abszolút nem szól bele. én dolgom ,hogy sminkelek-e vagy nem :)
Rajtam mindig van egy alapsmink..
Ez az alapsmink a szempillaspiral.. enelkul "pucernak" erzem magamat.. de ha feldobok egy kicsit erosebb sminket ( tusvonal,cicas szemek,szajfeny stb) akkor mondja hogy minek sminkelek? o igy szeret ahogy vagyok masnak meg minek akarnek tetszeni?! :D de kulonosebben nicns baja vele
Szemceruza és rúzs, semmi más, de azt akkor is, ha nem megyek sehová, csak itthon a házimunka.
Közli, hogy szép vagyok.
Viszont ha fél centis a hajamon a lenövés, érdeklődik, mikor megyek fodrászhoz. Szerinte az ősz haj öregít.
Ebben egyetértünk, nagyon ápolatlan dolognak tartom, ha valakinek lenőtt a haja. Akkor az már nem is frizura.
Munkába mindennap kihúzom a szemem, hétvégén csak akkor szoktam, ha olyan helyre megyünk.
Nem szokott beleszólni, párszor mondta hogy tetszik ha cicásra van kihúzva a szemem.
Rúzst ritkán használok és akkor se erős színeket így a foltproblémák nem játszanak, körömlakkal kapcsolatban a büdi zavarja, amikor festem/leszedem.
Smink nélkül nem megyek utcára, de ha egész nap otthon vagyok, akkor nem sminkelek.
Ha utcára megyek akkor: korrektor + púder, ajakápoló, szemöldökceruza, szempillaspirál
(esetleg néha fekete szemceruza)
A párom sosem foglalkozott ezzel, neki is megszokott ez, hogy ha megyünk valahova, akkor készülődök, sosem mondott olyat, hogy ne vagy hogy így jobban vagy kevésbé tetszenék neki. Mindenhogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!