Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, szoktátok magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, szoktátok magatokat sminkelni? Mit szól hozzá a férjetek? Szereti vagy sem?

Figyelt kérdés

Az én férjem nem szereti ha sminkelem magam,viszont én azért néha-néha sminkelek,de azt is csak szolidan.

Persze néha szóvá teszi,hogy minek sminkelek,mert szebb vagyok smink nélkül.

2014. nov. 4. 15:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem sminkelek, ha mégis, akkor csak szemceruza, szempillaspirál, esetleg szemfesték. Ezt nem is szokta észrevenni. Amit nem szeret: alapozó, rúzs. Ha megcsókol, akkor nem ezekből szeretne mintát venni :)
2014. nov. 4. 15:48
 12/32 anonim ***** válasza:
98%
Itthonra nem, de ha bárhová megyek, akkor igen. A férjemet nem zavarja, tetszem neki sminkben is, anélkül is. Eleve így ismert meg, hogy sminkelem magam, elég érdekes lenne, ha most, évek múlva kitalálná, hogy neki ez nem tetszik.
2014. nov. 4. 15:48
 13/32 anonim ***** válasza:
72%
Alapozóból vegyél olyat, ami ott marad - az enyém pl. orrfújásnál sem jön le, rúzst pedig szakszerűen tedd fel. (Előtte utána alapozd le, és nem hagy sehol nyomot.)
2014. nov. 4. 15:53
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, minden nap. Már így ismert meg, mindig is nagyon szerettem sminkelni, ő is szokott venni nekem ilyen termékeket ajándékba, mert tudja, mikor mire vágyom. Illetve mióta együtt vagyunk sminkes tanfolyamokat is végeztem, és dolgozom is a szakmában. Ezek után igen érdekes lenne, ha megszólna érte. Ő is szépnek tart nyilván smink nélkül, és az első perctől kezdve vállalom előtte az arcom úgy is, de imádok sminkelni, így nem is lennék hajlandó senki miatt ezzel felhagyni.
2014. nov. 4. 15:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szinte mindennap. Eleg extremeket is alkotok neha, van ami tetszik neki, van ami nem.
2014. nov. 4. 15:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam sminkelni, az alapozó minden napos mert csúnya a bőröm nélküle. De persze előfordul hogy nincs kedvem hozzá, beteg vagyok, lusta vagyok... a páromnak mindegy, neki tetszek sminkkel, smink nélkül is. Ha megyünk valahova akkor a szemem is kifestem, esetleg ritkán a számat is. Ezekkel sincs baja, miért is lenne? Csak jobban nézek ki tőle.
2014. nov. 4. 16:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan helyre megyek, akkor igen (rendezvény, előadás, esküvő), egyébként nem. A férjemnek mindenhogy tetszem, de ő is természetesség-párti. 30N
2014. nov. 4. 16:08
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Sminkelek, tus segítségével (vékonyan) 'cica szemet', ez nagyon tetszik neki. +spirál & ennyi :)
2014. nov. 4. 16:20
 19/32 anonim ***** válasza:
76%
Az én párom sem szereti a sminket, natúr párti nagyon. Ha otthon vagyunk kettesben nem sminkelem magam, de hétköznapokon munkába, vagy ha megyünk valahova, akkor egy szolidat felteszek, mert így én jobban érzem magam. Nem mondja, hogy ne, csak max néha megjegyzi, hogy nélküle szebb vagyok szerinte.
2014. nov. 4. 16:28
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem minden napos reggeli rutin. Akkor marad el, ha egész nap otthon vagyok. Inkább ezt szokta "megszólni", mindig kitalál valami poént rá, pl vigyázzak, bújjak el, mert nemsoká jön az asszony, vagy legutóbb döbbenten rám nézett, majd azt kérdezte, hová lett az arcom. :D Egyébként azt mondja, hogy szép vagyok smink nélkül is, de nem fog beleszólni a szokásaimba.
2014. nov. 4. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!