Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a vőlegényt sminkelni?
Figyelt kérdés
A barátnőm testvére most házasodik és az uncsija fogja kisminkelni a vőlegényt. Sztetek nem undorító? Miért kell fiúkból lányt csinálni? :(2012. júl. 9. 16:54
1/34 anonim válasza:
Miért, levágja a péniszét is?
Egyébként le fogja alapozni, és rak rá púdert. Hogy szép, egyenletes legyen a bőre.
2/34 anonim válasza:
Valószínű, hogy a fotók miatt. A tévében az összes férfi ki van sminkelve, mégsem tűnik fel. Kap egy alapozót és kész.
3/34 anonim válasza:
A barátnőd testvére fiú? Akkor már értem.
4/34 anonim válasza:
Egy natúr smink fiúkon is jól áll. Biztosan az alaklom miatt fogják kisminkelni. Ne aggódj.
5/34 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek nővére van. :DD
2012. júl. 9. 17:09
6/34 anonim válasza:
Mert kábé 1000 fótó készül ilyenkor a párról, arról nem is beszélve, hogy ilyen melegben izzadni fognak, púderrel azt valamennyire még el lehet rejteni. Az mert egy különleges alkalommal lealapoznak egy férfit még nem történik semmi.
Én most retusálom rokonomék esküvői fotóit, há egyszerűbb lett volt lealapozni a vőlegényt, mint minden egyes képen az izzadt homlokával kezdeni valamit...
7/34 anonim válasza:
Mert amikor lefényképezik , levideózzák akkor mindennek tökéletesnek kell lennie , ebben beletartozik a vőlegény bőre is.
Nem undorító.Esküvőn igenis legyen tökéletes a hatás a férfiakon is.
8/34 anonim válasza:
Nyilván csak a bőrhibákat korrigálják.
9/34 anonim válasza:
májusban voltam lagziban s ott a vőlegénynek szinte női sminket csináltak... még szájfényt és szempillaspirált is a alapozón és korrektoron kívül 31/N
10/34 anonim válasza:
Amikor a szüleim házasodtak apukámnak befestették a szőke haját világosabb szőkére..Én is meglepődtem,de ezekszerint csak az alkalom miatt szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!