Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kell a vőlegényt sminkelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a vőlegényt sminkelni?

Figyelt kérdés
A barátnőm testvére most házasodik és az uncsija fogja kisminkelni a vőlegényt. Sztetek nem undorító? Miért kell fiúkból lányt csinálni? :(
2012. júl. 9. 16:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
17%

Hehe, próbálták volna kipingálni az én férjemet vagy bárkit, akinek az esküvőjén voltam!! Nevetséges, hogy mindenki szerint mázolni kell őket. Ma már van photoshop, bármi eltűntethető az ember fejéről, nem kell ahhoz bohócot csinálni szerencsétlenből.

Szerintem ez nem normális és hát a válaszolók sem ezek szerint. Én úgy szeretem a férjem, ahogy van, nem volt rá szükségem, hogy tökéletesre fessék. Még képen sem. Váóó.

2012. júl. 9. 19:06
 22/34 anonim ***** válasza:
22%
Na mi van, savanyú a szőlő mert az esküvői hiszti közepette nem csináltam hülyét a férjemből? Szerencsétlen férjeitek...
2012. júl. 9. 20:52
 23/34 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó,akkor te minek sminkeltél?A férjed nem úgy szeret ahogy van...?Ezt a béna érvet!

Amúgy kedvem kérdező,nem így kell elképzelni.

[link]

Egyszerűen csak lealapozzák az apró bőrhibákat,pattanásokat,és mattítják a bőrt,hogy ne csillogjon minden képen.

2012. júl. 9. 22:27
 24/34 anonim ***** válasza:
63%
*vagy
2012. júl. 9. 22:27
 25/34 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi erővel minek lépünk ki a lakásból megesküdni, csak photoshoppal ruhát adunk magunkra, odaszerkesztjük magunkat a Bazilika elé és berakjuk George Clooney-t vőfélynek.
2012. júl. 9. 22:37
 26/34 anonim ***** válasza:
61%
a férjem szemhéjfestéket és fekete szemceruzát használ alkalomhoz illően
2012. júl. 9. 22:40
 27/34 anonim ***** válasza:
81%

Na, meg kinyitunk egy magazint, és az ott lévő férfi modellek mindegyike szintén ki van sminkelve. Csak nem látszik. Nem csak az olyan modellekre gondolok, akik ruhát mutatnak be, hanem ha van egy kép egy cikkhez, az azon lévő pasit szintén gondosan kisminkelték.

Az összes reklámban, utcai plakáton szereplő férfi, legyen az idős, fiatal mind ki van sminkelve.

2012. júl. 9. 22:40
 28/34 anonim ***** válasza:
45%
én nem sminkeltetném ki a páromat. szép, kreol bőre van, keveset izzad. meg hát nem szellő istvánnak mondom ki az igent. hozzáteszem múltkor olvastam itt vmi ilyesmi kérdést, elmondtam neki, azt hitte, h most jöttem a marsról, v megtűzte a fejemet a nap. jót nevettünk rajta :)))
2012. júl. 9. 22:57
 29/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesz attól senki bohóc, hogy alapozót kennek az arcára. Jobban fog mutatni a fotókon. De ha a férjeiteket ez borzasztóan zavarja, akkor a hivatalos fényképezkedés után mossák le, akkor csak a buliban készült fényképeken lesz fényes, izzadt feje. Gondoljatok bele, atléta-ing-mellény-zakó kombóban vannak 35 fokban...
2012. júl. 10. 08:51
 30/34 anonim ***** válasza:
83%
19.06: Többen is ki voltak festve, mint gondolnád. Ugyanis, ez NEM LÁTSZIK EGYÁLTALÁN. Nem műszempilláról és vörös rúzsról van szó.
2012. júl. 10. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!