Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a vőlegényt sminkelni?
Hehe, próbálták volna kipingálni az én férjemet vagy bárkit, akinek az esküvőjén voltam!! Nevetséges, hogy mindenki szerint mázolni kell őket. Ma már van photoshop, bármi eltűntethető az ember fejéről, nem kell ahhoz bohócot csinálni szerencsétlenből.
Szerintem ez nem normális és hát a válaszolók sem ezek szerint. Én úgy szeretem a férjem, ahogy van, nem volt rá szükségem, hogy tökéletesre fessék. Még képen sem. Váóó.
Utolsó,akkor te minek sminkeltél?A férjed nem úgy szeret ahogy van...?Ezt a béna érvet!
Amúgy kedvem kérdező,nem így kell elképzelni.
Egyszerűen csak lealapozzák az apró bőrhibákat,pattanásokat,és mattítják a bőrt,hogy ne csillogjon minden képen.
Na, meg kinyitunk egy magazint, és az ott lévő férfi modellek mindegyike szintén ki van sminkelve. Csak nem látszik. Nem csak az olyan modellekre gondolok, akik ruhát mutatnak be, hanem ha van egy kép egy cikkhez, az azon lévő pasit szintén gondosan kisminkelték.
Az összes reklámban, utcai plakáton szereplő férfi, legyen az idős, fiatal mind ki van sminkelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!