Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényeket miért szokták sminkelni?
Hogy ne csak a menyasszony, hanem a vőlegény is szép legyen.
Mellesleg a "nagy napra" megérdemli.
Egy kis alapozó, púder, fekete szemceruza mindenkinek jól áll, nemtől függetlenül. (27/L)
2014. aug. 20. 11:06
Most láttam friss esküvői képeket egy ismerősnél. A lánynak a lagzi elején és a vége felé is tökéletes volt a sminkje, semmi csillogás. Mellette a vőlegénynek már az anyakönyvvezetőnél úgy csillogott a feje mintha minimum a félmaratont futotta volna le. Szóval szerintem egy kis alapozó simán belefér a pasiknál is. A többi felesleges.
2014. aug. 20. 11:16
Az én férjem először nagyon ellenkezett, de végül sikerült a sminkesnek megnyugtatnia, és hagyta magát "összekenni" :) Csak egy nagyon vékony alapozó és púderréteget kapott (+ fixálót, amit úgy kell elképzelni, mintha hajlakkal szembefújnának, csak nem látszik), pont azért, hogy ne csillogjon nagyon. Tökéletesen tartott, és semmi sem látszott belőle :) Tényleg sok esküvői fotón van, hogy a menyasszony arca tökéletes, szegény vőlegény meg fénylik, ezt küszöböli ki a vőlegény "smink"!
2014. aug. 20. 11:22
A páromnak zsíros bőre van, használ rá mattít krémet, de ettől még nap végére, vagy akár már délre is fénylik a homloka, orra. Elég szerencsétlenül nézne ki az esküvői fotókon, hogy nekem tökéletes a sminkem, emiatt a bőröm is, ő meg úgy néz ki, mint akit bekentek libazsírral. Persze lehet retusálni is, de felesleges lenne 300 képet, ha egy 5-10 perces kis smink megoldja a problémáját. Szemceruzát, spirált, szemöldökfestést nem akarunk, bár tény, hogy van, aki azt is használ ilyenkor.
2014. aug. 20. 11:22
Ahogy írták, az arc fénylése ellen, valamint a bőrhibákat elfedni. A vőlegényen is kijöhet egy-egy pattanás a nagy nap előtt, nem mutat jól, ha a tökéletes sminkű menyasszony mellett szegény ott áll kipirosodott, fénylő bőrrel.
A jó vőlegény sminket észre sem lehet venni, a kontrasztot az ifjú pár két tagja között viszont nagyon is.
2014. aug. 20. 11:30
Arcfènylès miatt szoktak egy kevès alapozòt, esetleg pùdert, plusz hajlakkot ugye hogy jobban àlljon.
Egyszerübb dolga van ìgy a fotòsnak, nem kell 600 kèpen retusàlnia a völegèny arcàt.
2014. aug. 20. 12:01
A páromnak fekete szempillaspirált és halvány rúzst is feltett a sminkes, de csak szigorúan a nagy napra. Mattító hatású krémek is vannak.
2014. aug. 20. 12:03
Nem tartom magam maradi gondolkodásúnak,de mivel felénk ez soha nem volt szokás,és szerintem nem is nagyon lesz,nekem ez kicsit langyos dolog.Szóval számomra ez új és furcsa,ugyanakkor megértem,hogy sok embert a hiúsága vesz rá ilyesmire.
2014. aug. 20. 12:22
Szerintem nem olyan rossz dolog ez. Az alapozó, púder segít rajta, ha nem túl szép a bőre vagy zsíros. Tényleg könnyebb ez mintha az összes képen ezt kéne javítgatni, sokkal egyszerűbb. Persze, ha szerencsés és nem izzad, nem zsíros a bőre, akkor teljesen felesleges. Viszont a rúzst, szájfényt, szemceruzát, szempillaspirált, pirosítót (mindről hallottam már vőlegénysmiknél) inkább viccnek tartom. Szerintem ezek nagyon röhejesek és tiszta hülyeség, férfiatlan, de szerintem ebbe nagyon, nagyon kevés férfi megy bele.
2014. aug. 20. 13:16
Nálunk párom napi szinten is használ alapozót, mert 26 évesen is nagyon pattanásos a bőre, amit nem bír ki nyomkodás nélkül, és a hegeket valamivel el kell fedni.
Az elején az én alapozómra járt rá, aztán vettünk neki sajátot. Nálunk is sanszosan le lesz egy kicsit kenve, mert kétlem, hogy az esküvő hetében nem jön ki plusz pattanása.
Itt most ne abból induljon ki mindenki, hogy 3 kiló vakolatot felkennek a srácra, sépen szolídan elfedik a bőrhibákat, és nem ez lesz a végeredmény:
[link]
2014. aug. 20. 14:20
Kapcsolódó kérdések: