Hogyan kezdjek el sminkelni?
Persze. Minden sminkelés előtt hidratálóval kend be az arcod. Ősszel/télen hideg van, így amúgy is szükséges, és sminknél pedig agyon tud látszani, ha száraz a bőröd. Szerintem először is szerezd be a sminkcuccokat. Ha nővéred nem mutatja meg, hogy csináld, rengeteg videó van fent neten.
https://www.youtube.com/watch?v=g1w_2bxtfj0
Ebben például azt hiszem pont azt a fajta sminket mutatja meg, amelyiket te is szeretnéd. :)
sztem igaza van a noverednek a sminkeles elegge egyertelmu...
ugy csnald ahogy jonak latod,ami szertinted kell de ne vidd tulzasba mert z ekeg mű lehet vagy visszataszitó!!
a korrektorral a pattanasokat,kisebb borhibakat tudod elfedni,az alapozoval meg egy alapszint adsz az egesz arcodnak, a kopuder meg igazabol a vegleges befejezes
en szemely szerint korrektort es kopudert hasznalok:)
en is csak vizet hasznalok az arcomra neha jarok kozmetikushoz de ez borfuggo,h miyen szinten pattanasodik az arcod de ha jobbnak latld akk vegyel arclemosot,vagy borradirt ,tonikot,ejszakai krem...stb
apukadnak mert kell megmondanod? felsz tole vagy mi? ha meg ennyire parazool akk ne mondd neki ha rakerdezz mondd h tizenegyedikes vagy es h ez a normalis, illetve h a tesod is sminkeli magat, es nem mellesleg nem ra tartozik
amikor en kezdtem el sminkelni magam nem is mondtam anyaeknak megszoktak ez kesz
ha nagyon szeretned h a tesod segitsen akk meg csinald meg a sminked és menj oda hozza h nezd szted ez jo igy?? vagyis nem rossz? aztan elmondja velemenyet , ha rossz akk meg megmondja h o h csinalna
ez csak sminkeles ne parazd mar tul :D
Attól,hogy valaki nem sminkel még mosnia kéne az arcát és nem csupán hideg vízzel...tudod mennyi szennyeződés,faggyú van az arcodon?
Arról nem beszélve,hogy aki nem sminkel az is hidratáljon, tisztítsa/radírozza a bőrét. Nem csillagászati összegek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!