Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kezdjek el sminkelni?

Hogyan kezdjek el sminkelni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most megyek 11.-be de eddig még sosem sminkeltem, nemsokára lesz kontaktlencsém, úgy szebbnek érzem majd magam és szeretném megtanulni sminkelni magam. Arra gondoltam, hogy egy kevés mattító púder, korrektor a szemeim alá meg szempillaspirál elég lesz, alapozót meg szemceruzát nem akarok használni. És ha ezeket használom minden nap a suliba, akkor kell valamivel ápolnom az arcbőröm? Mert én eddig csak hideg vízzel mostam arcot, semmit se kentem rá. És hogy mondjam meg apukámnak, hogy szeretném magam sminkelni? Csak mert a szüleim elváltak és apával lakom, így tőle nem tudok tanácsot kérni, anyát meg ritkán látom. Nővérem is használja ezeket, de ő szerinte tök egyértelmű, hogyan kell használni, ezért nem mutatja meg, de szerintem engedné hogy én is használjam. Hogy csináljam szerintetek? 16/L

2014. aug. 19. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze. Minden sminkelés előtt hidratálóval kend be az arcod. Ősszel/télen hideg van, így amúgy is szükséges, és sminknél pedig agyon tud látszani, ha száraz a bőröd. Szerintem először is szerezd be a sminkcuccokat. Ha nővéred nem mutatja meg, hogy csináld, rengeteg videó van fent neten.

https://www.youtube.com/watch?v=g1w_2bxtfj0

Ebben például azt hiszem pont azt a fajta sminket mutatja meg, amelyiket te is szeretnéd. :)

2014. aug. 19. 16:08
 2/4 anonim válasza:

sztem igaza van a noverednek a sminkeles elegge egyertelmu...

ugy csnald ahogy jonak latod,ami szertinted kell de ne vidd tulzasba mert z ekeg mű lehet vagy visszataszitó!!

a korrektorral a pattanasokat,kisebb borhibakat tudod elfedni,az alapozoval meg egy alapszint adsz az egesz arcodnak, a kopuder meg igazabol a vegleges befejezes

en szemely szerint korrektort es kopudert hasznalok:)

en is csak vizet hasznalok az arcomra neha jarok kozmetikushoz de ez borfuggo,h miyen szinten pattanasodik az arcod de ha jobbnak latld akk vegyel arclemosot,vagy borradirt ,tonikot,ejszakai krem...stb

apukadnak mert kell megmondanod? felsz tole vagy mi? ha meg ennyire parazool akk ne mondd neki ha rakerdezz mondd h tizenegyedikes vagy es h ez a normalis, illetve h a tesod is sminkeli magat, es nem mellesleg nem ra tartozik

amikor en kezdtem el sminkelni magam nem is mondtam anyaeknak megszoktak ez kesz

ha nagyon szeretned h a tesod segitsen akk meg csinald meg a sminked és menj oda hozza h nezd szted ez jo igy?? vagyis nem rossz? aztan elmondja velemenyet , ha rossz akk meg megmondja h o h csinalna

ez csak sminkeles ne parazd mar tul :D

2014. aug. 19. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Apának csak azért nem tudom, hogy mondjam meg, mert nincs fix zsebpénzem, ha valami kell, akkor azt megmondom és megveszi. Meg attól félek hogy nagyon ronda lesz az arcbőröm, ha nem használok semmit rá. Nagyon ritkán van pattanásom és nem is zsíros a bőröm. És köszi a videót, nagyon tetszik, ki fogom próbálni.
2014. aug. 19. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól,hogy valaki nem sminkel még mosnia kéne az arcát és nem csupán hideg vízzel...tudod mennyi szennyeződés,faggyú van az arcodon?

Arról nem beszélve,hogy aki nem sminkel az is hidratáljon, tisztítsa/radírozza a bőrét. Nem csillagászati összegek ezek.

2014. aug. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!