Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a vőlegényeket az esküvő előtt egy hétel ha már nem szeretnétek annyira?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 19:41
1/21 anonim válasza:
Szereted, ez csak esküvő előtti pánik...
2/21 anonim válasza:
Ha nem szeretem akkor igen, de azt nem hiszem hogy ez csak az esküvő előtt egy héttel derül ki
3/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszúl irtam. Egy hónapal.
2013. júl. 7. 19:48
4/21 anonim válasza:
Minek fogadtad el a gyurut ha nem vagy biztos a kapcsolatban? Tudom sajnalni a volegenyed.
5/21 anonim válasza:
Esküvő előtt inkább tanulj meg helyesen írni!!!
7/21 anonim válasza:
Váárjáál... mióta nem szereted? 8 napja és 17 órája? :)
Akkor NE!
Vagy hosszabb ideje és vannak racionális érveid is, olyan tulajdonságok őbenne, ami nem fér össze a világképeddel, csak eddig nem mertél lépni?
Akkor IGEN!
8/21 anonim válasza:
Ez most komoly? Nem mindegy, hogy 1 hónap vagy 1 hét? Ha nem szereted, akkor hagyd el, ez nem kérdéses! A házasság elvileg egy életre kellene, hogy szóljon, nem egy hétre vagy hónapra esküvő után! /Ha esetleg meg ilyen kérdés is felmerulne benned! Mindkettőtők életét tönkre tenned, habár, ha jobban belegondolok a tiedet nem, de az övét biztos! Szakits még mielőtt szegény volegenyed nem csak tiszta zavart lesz es ertetlen, de még megalazobb helyzetbe is hozod!
9/21 anonim válasza:
Hát nekem ez fura, nem 1 hónappal előtte jövök rá, hogy nem szeretem, hanem korábban, így esküvőt sem tervezek.
10/21 A kérdező kommentje:
Megismertem egy másik pasit.
2013. júl. 7. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!