Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvő? Mi a véleményetek? Mennyire szokás?
Nem túl szerencsés,bár nem is rossz ötlet.Ritkán hallottam téli esküvőről,de talán újdonságként ti majd behozhatjátok:D
Nem túl szerencsés szerintem azért,mert sokan kocsival mennek és az utak olyankor csúszósak,rosszak a látási viszonyok.És ha hajnalba mennek haza a vendégek,akkor félő,hogy a sötétben még baleset is lesz az egészből.
Viszont azért nem rossz ötlet,mert nem hűteni kell a lakodalmas helységet,hanem fűteni.Könnyebb szerintem felfűteni valamit,mint lehűteni.Meg nem kell a fűtést sem túlzásba vinni,mert a vendégek úgyis sokat fognak táncolni.
Az a baj,hogy a dohányzók viszont nem járkálhatnak csak úgy ki,mert kint meg nagyon hideg lesz biztos,így bent kell dohányzásra kijelölt helyet keresniük,ami nem túl gyakori,vagy ha mégis,akkor az tele van füsttel,na és ha onnan kijönnek,akkor inkább a közelükbe se menj,mert oltári büdösek tudnak lenni.(nem mintha én nem dohányoztam volna már,de szűk helységekben kellemetlen lehet).
Kb ennyi a véleményem.:) De döntsétek el ti!Ha kedvetek van hozzá,akkor csuhajja!:DD
Igen, nagyobb esküvőnél, valóban gondot okozhat a közlekedés, ugyanakkor mesevilágos esküvőket lehet rittyenteni. :)
Szia!
Szerintem nem rossz ötlet, én egyszer voltam egy februári esküvőn. Hó mondjuk nem volt, csak hideg, de teljesen rendben volt. A közlekedés ami gond lehet (sok hó).
Decemberben mondjuk nem biztos, hogy olcsó lenne, mert a céges karácsonyi bulik felnyomják az árakat, de januárban, februárban még kedvezményeket is kaphattok. sokszor lehet olvasni, hogy kedvezményt adnak téli esküvőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!