Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvő? Mi a véleményetek? Mennyire szokás?
A barátnőméknek februárban volt. Csodaszép volt minden. A menyasszonyi ruha is szép prémkabáttal, és igazán egyedi képeket lehet csinálni a hóban! :)))) Remek ötlet! :))))
Ehhez hasonló ruhája volt:
Vendégként nekem nem jött be és még sokan nem örültek neki. Szépnek szép volt, de a templomos üldögélésnek hála sikerült megfáznom.
A hó pedig nem garantált, latyakban vonultunk.
"szóval aki életébe járt templomba az számít rá, és úgy öltözik"
Nem hiszem, hogy a nők, akik kosztümben, ruhában mennének egy esküvőre szívesen vennének bundás csizmát vastag zoknival, 3 harisnyát vastag szövetnadrág alá, a vastag téli kabát alá pedig atlétát, hosszúujjú felsőt, na meg rá egy kötött garbót. Igazán csinos lenne az örömanya például ilyen szerelésben. Egy egész násznéptől meg nem várhatják el, hogy öltözzenek át a lakodalomra, ahol már fűtött étteremben lesznek. Bár mivel én ateista vagyok, képmutatás lenne tőlem ha végighallgatnék egy misét, főleg, hogy csak röhögni tudnék rajta, ezért nem is szoktam elmenni a templomi esküvőkre, csak a polgárira. Így engem nem fenyegetne a megfázás veszélye, de sokan nem így gondolkodnak. Szóval ha már téli esküvőt akartok, és gondolkodtatok templomiban, felejtsétek el. Vagy mondjátok a papnak, hogy intézze el 5 perc alatt, hogy még leülni se legyen ideje az embereknek, mert ha ott kell ücsörögni, a végén mindenki kocogó fogakkal jönne ki.
Ötletnek jó, de én az időjárás miatt nem vállalnám be... azok után, hogy most márciusban lett egyik napról a másikra 30-40cm-s hó, már nem lehet kiszámolni... a latyak meg ennél sokkal rosszabb... Gondold el, minden elintézve, lefoglalva, 3 nap múlva esküvő, és akkora havazás lesz, hogy nem tudnak kijönni a házból...
És akkor fuccs az előlegnek, és összeszervezni mindenkit mégegyszer (szolgáltatókkal együtt) ugyan arra a napra...
Amúgy nekünk is ez volt a bajunk a nyárral, épp ezért volt az esküvő október 20-án. Nagyon szép idő volt 20on 1-2 fok, sütött a nap, senkinek nem volt meleg, este kellemesen lehűlt, lehetett levegőzni a tánc után. Plusz akkor a szolgáltatók is lejjebb mennek árakkal.
A magyar tanárom mesélte, hogy neki is téli esküvője volt, ő imádja a telet, a hideget, finn szakos is. :)
Elképzelte gyönyörűen, hogy ahogy majd kilép a templomból, hullni fog a hó, ehelyett esett vmi esőszerű és tiszta latyak volt minden. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!