Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Téli esküvő? Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téli esküvő? Mi a véleményetek? Mennyire szokás?

Figyelt kérdés
párommal épp ma beszélgettünk h melyikünk mikor tartaná szívesen az esküvőt. nyarat egyből kizártuk mert egyikünk se szereti a nagy meleget. aztán pátomnak volt az ötlete, hogy mivel télen ismerkedtünk meg legyen télen. nekem pedig megtetszett. mindketten imádjuk a telet és így még különlegesebb lehetne
2013. júl. 1. 22:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvéreméknek szilveszterkor volt az esküvőjük. Mivel abban az évben nem volt hó akkor, így hangulata nem volt, csak nagyon hideg. Az esküvőnek megvan a maga hangulata a szép kiöltözéssel mind a menyasszonynak mind a násznépnek, tehát a saját esküvőmet semmiképp sem tudnám kabátban vagy ilyen kosztümben elképzelni (a templomot nem lehet annyira felfűteni). de ha van hozzá hó, nagyon hangulatos lehet, ráadás ez a ti esküvőtök, ha ti akkor tudjátok elképzelni, csak rajtatok áll.:) A téli esküvőről mindig a Jóbarátok jut eszembe, Phoebe esküvője: http://www.youtube.com/watch?v=eAM_LX440T0 nem tudom mennyire lehet ilyet kivitelezni, de ez nagyon hangulatos.
2013. júl. 1. 23:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőméknek februárban volt. Csodaszép volt minden. A menyasszonyi ruha is szép prémkabáttal, és igazán egyedi képeket lehet csinálni a hóban! :)))) Remek ötlet! :))))

Ehhez hasonló ruhája volt:

[link]

2013. júl. 1. 23:35
 13/24 anonim ***** válasza:
44%

Vendégként nekem nem jött be és még sokan nem örültek neki. Szépnek szép volt, de a templomos üldögélésnek hála sikerült megfáznom.

A hó pedig nem garantált, latyakban vonultunk.

2013. júl. 2. 00:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk most az, hogy hideg a templom. Általában minden templom hideg télen, szóval aki életébe járt templomba az számít rá, és úgy öltözik
2013. júl. 2. 00:23
 15/24 anonim ***** válasza:
12%

"szóval aki életébe járt templomba az számít rá, és úgy öltözik"

Nem hiszem, hogy a nők, akik kosztümben, ruhában mennének egy esküvőre szívesen vennének bundás csizmát vastag zoknival, 3 harisnyát vastag szövetnadrág alá, a vastag téli kabát alá pedig atlétát, hosszúujjú felsőt, na meg rá egy kötött garbót. Igazán csinos lenne az örömanya például ilyen szerelésben. Egy egész násznéptől meg nem várhatják el, hogy öltözzenek át a lakodalomra, ahol már fűtött étteremben lesznek. Bár mivel én ateista vagyok, képmutatás lenne tőlem ha végighallgatnék egy misét, főleg, hogy csak röhögni tudnék rajta, ezért nem is szoktam elmenni a templomi esküvőkre, csak a polgárira. Így engem nem fenyegetne a megfázás veszélye, de sokan nem így gondolkodnak. Szóval ha már téli esküvőt akartok, és gondolkodtatok templomiban, felejtsétek el. Vagy mondjátok a papnak, hogy intézze el 5 perc alatt, hogy még leülni se legyen ideje az embereknek, mert ha ott kell ücsörögni, a végén mindenki kocogó fogakkal jönne ki.

2013. júl. 2. 00:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk téli esküvőnk volt, pont azért nem tartottunk templomit, mert akkor azt mondták, hogy a lehetőségük szerint fogják felfűteni majd, nekem ez úgy jött le, hogy kellemes - didergős lett volna, így inkább maradtunk a polgárinál. Azért volt téli esküvőnk, mert évfordulóra terveztük:) ha nem esik a hó, akkor is meg lehet a varázsa, mivel karácsony előtti időpontunk volt, így ez a dekorációban is megnyilvánulhat (mi esetünkben: lila és fehér volt a dekoráció, így a lila minden árnyalatában és ezüst színben apró gömbök, dekor-kellékek), mire vége lett a lagzinak, leesett az első hó is. Mi is szeretjük a telet!:)
2013. júl. 2. 07:10
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

Ötletnek jó, de én az időjárás miatt nem vállalnám be... azok után, hogy most márciusban lett egyik napról a másikra 30-40cm-s hó, már nem lehet kiszámolni... a latyak meg ennél sokkal rosszabb... Gondold el, minden elintézve, lefoglalva, 3 nap múlva esküvő, és akkora havazás lesz, hogy nem tudnak kijönni a házból...

És akkor fuccs az előlegnek, és összeszervezni mindenkit mégegyszer (szolgáltatókkal együtt) ugyan arra a napra...

Amúgy nekünk is ez volt a bajunk a nyárral, épp ezért volt az esküvő október 20-án. Nagyon szép idő volt 20on 1-2 fok, sütött a nap, senkinek nem volt meleg, este kellemesen lehűlt, lehetett levegőzni a tánc után. Plusz akkor a szolgáltatók is lejjebb mennek árakkal.

2013. júl. 2. 08:24
 18/24 anonim ***** válasza:

A magyar tanárom mesélte, hogy neki is téli esküvője volt, ő imádja a telet, a hideget, finn szakos is. :)

Elképzelte gyönyörűen, hogy ahogy majd kilép a templomból, hullni fog a hó, ehelyett esett vmi esőszerű és tiszta latyak volt minden. :D

2013. júl. 2. 09:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekünk 2010. decemberében volt az esküvőnk, és hát egy csoda volt..:) Szakadt a hó, és az az igazi szűz hó volt..:) Olyan volt mint a mesében..:) Kicsit fáztam, de imádtuk. Olyan gyönyörű képek lettek,hogy az csak na..:P Én nagyon tudom ajánlani. A nyarat nem annyira szeretem esküvőknél, mert mindenki azzal van elfoglalva,hogy meghal a melegtől, és hát a smink is leolvad meg stb...:)
2013. júl. 2. 09:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
csodás! nekem is biztos télen lesz esküvőm. most nyáron voltam egy lagziban (tavaly), 40 fok, a menyasszonynak percenként igazították a sminket, mert nem maradt ott rajta, összeizzadta magát, mindenki nyűgös volt, áh, szar volt. csak este lett jó a hangulat, amikor már hűlt az idő, mert sátras lagzi volt, és szauna volt az egész.
2013. júl. 2. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!