Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvő? Mi a véleményetek? Mennyire szokás?
Hát nem tudom én vendégként nem szeretnék a szertartás alatt nagykabátban,csizmában és béleltnadrágban fagyoskodni. :D
Ha meg benti ceremónia lesz akkor meg kell egy külön helyiség a kabátoknak, esetleg a váltócipőknek... Na meg az a nagy latyak odabent. Bár ti tudjátok. Nomveber vége-december eleje még nem vészes
Biztos gyönyörű lehet! :)
Nekünk szept 4-én volt, előtte 2 hétig esett az eső, kellemesen hűvös volt, mégsem fáztunk.
Én félnék egy téli esküvőt megszervezni, mert latyak, mínusz fokok, ónos eső...
Nekünk most márciusban volt, 1 fokban, anyósomon kívül senki nem panaszkodott a hidegre. A helyszínen egyértelmű, hogy elég meleg volt, a templom meg olyan, hogy az utcára úgy is kabátot vett fel mindenki, amit aztán volt, aki levett a templomban, volt, aki meg nem. Én a ruhámban nem fáztam, mert izgultam, még izzadtam is, pedig nem vettem fel kis bundát rá.
Mi azért választottuk a márciust, mert nem szeretjük a meleget, de télit meg azért nem akartunk, mert sose lehet tudni milyen az idő, és sok vendég jött nagyon messziről.
Ehhez képest képzelheted, mikor előtte egy héttel befagytak az emberek az autópályákon, hogy be voltam szarva! Szerencsénk volt, mert aznap csak kicsit szeles volt és hideg, de se eső, se hó nem esett. Ami igaz, hogy szép a képekre, de nagyon kellemetlen tud lenni! Ha sétálós, akkor nászmenet elesik a jégen, a nők haját vagy a hó vagy a sapka teszi tönkre, ha autózós, akkor ha 20-al kell menni, akkor 3x-4x szakad szét a menet egy piros lámpánál. A kocsikat a szertartások alatt belepi a hó a parkolóban, lehet őket kivakarni alóla, mielőtt mentek a következő helyszínre...
Még az volt a szerencse, hogy utána csak hétfőn volt havazás, így haza is hazajutott mindenki nyugodtan.
Sok dolog van, amire nem is gondol az ember, azon túl, hogy de szép, addig amíg nincs vele baj, de akkor meg már késő. Nem azt mondom, lehet minden flottul megy, de ha meg nem, akkor már késő bánat. Egy kisvárosban, ahol minden karnyújtásnyira van egymástól, mindenki tudja mi hol van ÉS a vendégek is karnyújtásnyira élnek a helyszíntől nyilván kevesebb a baj, mint ahol a vendégek fele adott esetben 200 kilométerről érkezik, szakadó hóban kell elgyalogolni egyik helyről a másikra, vagy lehet neki állni havat takarítani az autókról, a násznép fele lemaradt, mert 30-al lehet csak menni stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!