Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem tudok sminkelni, hogy...

Nem tudok sminkelni, hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

nem tudom mi áll jól!

a barátnőimtől szoktam kapni cuccokat,és kipróbáltam már pár dolgot,de mindig olyan h.jén éreztem magam.

és eddig spirálon és tuson kívül még mást nem használtam.

2014. okt. 29. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

jöjj rá milyen évszak típus vagy. Attól hogy anyádnak/barátnődnek/nővérednek jól áll, neked nem biztos.

keress a neten hasonló stílussal, arctípussal rendelkező sminkgurut és tőle lesd el a trükköt.

Jutyúb videók sasolása.

2014. okt. 30. 01:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Én youtube videókból tanultam meg sminkelni. Vegyél egy jó sminklemosót és kísérletezz. Nekem elég sok időbe telt, mire megtaláltam, hogy mi áll jól és kialakult, hogy hogyan sminkelek, de ez segített a legtöbbet. Ha első alkalommal (vagy az első 8 alkalommal) nem tetszik a végeredmény, akkor próbálkozz mással, más formával, más színnel.
2014. nov. 5. 09:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

a Youtubos vidiket több okból nem szeretem:...

pl. szinte mindenki ovális (vagy hasonlóan keskeny)arcú és mandula szemű.na én szögletes fej,nagy kerek szemek.

semmit nem tudok hasznosítani...

de elmegyek sminktanácsadásra,és így biztosra megyek.

az a baj hogy albérlet mellet nem tudom megcsinálni,hogy megveszek egy csomó cuccot,de mégse használom...

2014. nov. 10. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!