Megvettem az alap dolgokat ami kell egy sminkhez. (alapozó, szemceruza, szempillaspirál, szemhéjfesték valamilyen színben) persze nem legdrágábbat és mikor hazaértem a suliból kisminkeltem magam. Aztán este lemostam, ha volt kedvem újra megpróbálkoztam vele fürdés elött. Egyre jobban ment aztán a végére olyan jól ment hogy lehetett nyilvánosan viselni :D
Amúgy én nem használok minden napalapozót. Ha aránylag szép a bőröd, elég a korrektor is.
-rájöttem hogy nem vagyok az anyám, tök más színvilág vagyunk, nem nyúlhatok tőle. Tehát pont az ellenkezőjét kell megvennem annak amit ő.
-neten találtam olyan nőket, akik hasonló arctípussal rendelkeznek, és ellestem pár trükköt. (youtube, blogspot, tumblr)
-gyakorlás, tapasztalat és kreativitás. Pl. hogy celluxal kimaszkolom a tust, saját ötlet.
-barátnők tanácsai
Nem irtad le a kerdesben, hogy te tulajdonkeppen milyen sminkre is gondolsz.
De peldaul ha te egy szepen elkeszitett es formas tusvonalra gondolsz akkor ez egy neked valo link:
Es az egeszben a legjobb, hogy ajanlanak is olcsobb es dragabb termekeket is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!