Ti hány évesen kezdtétek magatokat sminkelni?
16 évesen jöttek ki a pattanásaim, akkor kezdtem korrektort használni. 17 évesen vettem először szemceruzát és spirált.
Púdert, pirosítót, rúzst, szájfényt soha nem használtam, szemfestéket is csak ritkán kentem magamra, ma már egyáltalán nem.
14 évesen szempillaspirál és néha alapozó. 15 évesen már a szemceruza is helyett kapott a mindennapjaimban.
De szerintem ez egyénfüggő. Az én ismeretségi köröm viszonylag felnőttes volt, ez lehet az oka hogy 14 évesen elkezdtem. Húgom most 15 de ő semmit nem használ, barátai is nagyon gyerekek még.
Hozzá kell tennem, a húgom gyönyörű, remélem minél később sminkel majd.
Én magamnak sminkelem magam. (most ez így tudom hogy nem túl értelmes, de én azért sminkelem magam, hogy magamnak tetszek, ahogy a tükörbe nézek.)
16 éves vagyok, elég csúnya a bőröm ezért alapozót és korrektort használok, hogy le legyek rosszul ahogy tükörbe nézek, meg fekete szemceruzát, mert szeretem a szemeimet (sötétkék, nagy szemek), és a természetes szőke hajamhoz nekem ez tetszik a legjobban. Nem használok szempillaspirált és nem csinálok magamnak macskaszemeket.
Egyébként meg attól még normálisan viselkedek, nem kelletem magam, és jó tanuló vagyok (4,6-os átlag gimnáziumban).
A tavalyi tanév végén kezdtem el magamat sminkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!