Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti hány évesen kezdtet...

Lányok! Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni, és hogy meg mivel?

Figyelt kérdés
Mármint elször szerintem mindenki alapozót használ meg ilyesmi. De hány évesen húztátok ki a szemeteket szemceruzával? Amúgy megkérdeztétek a szüleiteket, vagy csak látták, hogy reggel így mész és ennyi..?

2013. nov. 2. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én nem alapozóval kezdtem, hanem szemceruzával. Először itthon próbálgattam, aztán már pár reggel, mad egyre gyakrabban húztam ki a szemem. Aztán szempillaspirál, végül elkezdtem alapozót, korrektort, púder,t szemhéjtust venni.

A tussal sokat gyakoroltam itthon, azt anyukám látta. Nem nagyon szólt bele, bár ha kérdezem ilyenről, akkor nem érti, fiatalon minek sminkelek. De nem tilt el tőle meg semmi.

15 és fél évesen kezdtem a szemceruzával, rá pár hónapra már alapozó és társai.

2013. nov. 2. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:

14 evesen korrektor, 15 evesen szempillaspiral, neha szemcerka, bb krem vagy alapozo, nagyon ritkan(nem suliba) szajfeny.

Nem kertem engedelyt vagy ilyesmi, a penzembol vettem es egyik nap igy indultam el otthonrol. Persze apum eloszor tiltani akarta, de nem hallgatam ra, anyum meg megha nem is erti h minek kell nem nagyon szol bele, max ha szerinte mar tul sok.

2013. nov. 2. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Majdnem 15 évesen szempillaspirál, majdnem 16 évesen korrektor és bb krém. És ennyit használok most is.
2013. nov. 2. 14:31
 4/12 anonim válasza:

Én még nem használtam sminket, mert szerintem fölösleges...

Inkább foglalkozom az arcbőrrel, így

1 tubus hidratáló= 200 tubus alapozó.

2013. nov. 2. 14:40
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:D és először barna vagy fekete szemceruzát használtatok?
2013. nov. 2. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:
13 évesen spirál,14 évesen barna szemceruza,majd télen pirosító,mert borzasztóan sápadt vagyok.Talán 15 évesen jött még a bb krém,azóta is ennyi a sminkem.
2013. nov. 2. 14:57
 7/12 anonim válasza:

Hát, én még csak szempillaspirált használok, de már próbálkozom a társaival is(alapozó,szemceruza..stb). Amúgy 14 éves vagyok!

Édesanyám nem nagyon szól bele, mondjuk suliba nem igazán kenem ki magam.

2013. nov. 2. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:

15 évesen vettem meg életem első sötétbarna szemceruzáját.

16-17 évesen kezdtem alapozót vagy korrektort használni, attól függ, milyen volt a bőröm éppen. 18 évesen kezdtem el jobban játszadozni a szemfestékekkel, rúzsokkal, ilyesmikkel.

22L

2013. nov. 2. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:

13-14 évesen alkalmakkor, családi ünnepségeken már szempillaspirállal kísérleteztem.

15 évesen már sötétbarna szemceruzás és korrektort is használtam a szempillaspirál mellé, de ezt már egyre többször. Középsuliba majd minden nap sminkeltem magam így.

Alapozót sokáig nem is használtam, mert nem volt annyira problémás a bőröm.

2013. nov. 2. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:

13 évesen.

Szempillaspirál, otthonra meg ha van kedvem akkor az alsó szempillasort barna szemceruzával.:D Ja meg ajakápoló. de suliba csak szempillaspirál, mert tiltják a sminket.

2013. nov. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!